Page 9

Gimnàstica per a gent gran i adults

Ajuntament de Castellfollit de Riubregós.- A l’octubre van començar les classes de gimnàstica per a gent gran i adults, tal i com es ve fent en els darrers anys. Els assistents es troben tots els dimarts i dijous de 19 h a 20 h a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament i fan exercici amb una monitora. Aquesta activitat està subvencionada per la Diputació de Barcelona i els assistents fan una petita aportació, comptant sempre amb la col·laboració de l’Ajuntament.

“Buscatalents”, concurs de monòlegs i teatre amateur a Massoteres Dani Vidal.- Els dies 8 i 9 de desembre, Massoteres va organitzar la segona edició del Concurs “Buscatalents” de monòlegs i teatre amateur, que va tornar a ser un èxit de participació i de públic i va omplir

el nou local social del poble. El concurs va lliurar premis en tres modalitats: monòlegs, teatre infantil i teatre d’adults. El monòleg guanyador va ser “Submisa” de Grepp Teatre de Cervera, mentre que el segon va ser “Un dia qualsevol” de Sisquet Nabacegu. En la categoria infantil van guanyar “ex aequo” les obres “Els fills del pagès” i “El testament del Nasi”, ambdues a càrrec de Fedac Guissona. El concurs de teatre amateur el va guanyar el grup Quatre Gats, de Guissona, amb la representació d’“Això no és vida”. El segon grup classificat fou Grepp Teatre amb l’obra “Odio els meus fills”. El concurs “Buscatalents” l’organitza l’Ajuntament de Massoteres, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el Consell Comarcal de la Segarra.

Com cada any, durant la temporada dels calçots a Ardèvol es fan un parell de calçotades a les quals pot assistir tothom qui ho desitgi sempre i quan encarregui el dinar. Les dates de les calçotades d’aquest any són el 24 de febrer i el 10 de març. Animeu-vos! Reserves: Glòria (678691539)

núm. 57

Calçotades a Ardèvol

9

Profile for Fermi Manteca

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Profile for llobregos
Advertisement