Page 8

Noticiari Festa del Pessebre de Sant Guim a Vicfred Josep Verdés .- El passat 8 de desembre es va celebrar al Local Social de Vicfred el sopar d’arrencada d’una nova edició del pessebre vivent de Sant Guim de la Plana, concretament la 30a. Els veïns de Vicfred que col·laboren en el pessebre van fer en aquesta ocasió d’amfitrions acollint a les quasi 300 persones vingudes de molts llocs, això sí, totes elles vinculades al pessebre durant aquest ja trenta anys de representacions. Durant la vetllada es va passar un vídeo resum, hi va haver vàries actuacions musicals i parlaments i tothom, per tant, va gaudir d‘un bon sopar i d’una molt bona festa.

Calonge de Segarra amb la selecció catalana de futbol

Pastorets a l’escola d’Ardèvol Ester Closa.- El passat 20 de desembre els nens i nenes de l’escola d’Ardèvol van fer una representació molt musical i animada dels pastorets. Amb una combinació de cançons de tota la vida amb d’altres de ben modernes i amb petits fragments de diàlegs entremig, van fer passar al públic una tarda tendra i divertida. En acabat, tots els assistents van poder compartir un berenar amb els petits grans actors!

núm. 57

Ajuntament de Calonge de Segarra.- Un any més, l’Associació de Joves de Kalonge, amb la collaboració de l’Ajuntament, va organitzar la sortida per anar a veure el tradicional partit amistós de Nadal que disputa la selecció catalana de futbol. Enguany, Catalunya s’enfrontava amb Nigèria a l’estadi Cornellà-el Prat, el dimecres 2 de gener, partit que va finalitzar amb un empat (1-1). Prop d’una trentena de calongins i calongines es van apuntar a la sortida per veure i animar la selecció.

8

Profile for Fermi Manteca

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Profile for llobregos
Advertisement