Page 7

Les dones de Torà amb la Marató de TV3 Carme Santamaria.- El diumenge 16 de desembre l´Associació de Dones Toraneses no volia que Torà no demostres lo solidari que és. Per això va organitzar una xocolatada popular per recollir diners per a la Marató de TV3 que enguany anava destinada als malalts de càncer. Doncs bé, a les 9 del matí amb una boira espessa i freda vam posar la paradeta amb la xocolata, feta per l´Imma Masana, boníssima i amb un bon tall de coca tot per 2 euros. I per suposat, Torà va demostrar que és solidari i vam poder recollir la quantitat de 600 euros. Vam estar molt contentes de poder enviar aquesta quantitat a la Marató. A tothom moltes gràcies… gràcies als vostres donatius el càncer no serà el final de cap vida.

Taller “Gaudim de la vida“ a Vicfred el programa de dinamització comunitària Gent Gran Rural. El taller es va realitzar en cinc sessions, una per setmana (dimarts al matí) d’una durada aproximada d’una hora i mitja. L’activitat va ser totalment gratuïta i s’hi van apuntar 10 veïns del poble. El curs va anar a càrrec de la dinamitzadora de gent gran M. Mercè Saladrigues i la temàtica del curs va ser el de treballar tots els sentits que un ésser humà té a l’abast per tal de gaudir de la vida: els colors, el seu significat i com ens afecten (la vista); escoltar música per buscar l’harmonia (l’oïda); acaronar-se els peus els uns al altres (el tacte); les olors, el seu significat i com ens afecten (l’olfacte), i els gustos, el seu significat i com ens afecten (el gust). L’últim dia del taller es va fer un treball en comú que va consistir en fer entre tots una roda gran amb cintes de colors per tal que els recordessin que per damunt de tot s’ha de gaudir de la vida al màxim.

núm. 57

Josep Verdés.- Durant els mesos de novembre i desembre passats es va realitzar a Vicfred el taller anomenat “Gaudim de la vida“ i va ser programat pel Consell Consultiu de la Gent Gran de la Segarra, dins

7

Profile for Fermi Manteca

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Profile for llobregos
Advertisement