Page 6

Noticiari Curs d’informàtica per a adults a Calonge de Segarra Ajuntament de Calonge de Segarra.- El passat mes de novembre van començar les classes de la tercera edició del curs d’informàtica per a adults. S’han format dos grups, d’entre 9 i 11 alumnes cadascun, distribuïts en classes setmanals: un grup els dilluns i l’altre els dimecres, ambdós de 7 a 9 del vespre al local social de Calonge de Segarra. El curs, adreçat a adults amb coneixements bàsics o mitjans d’informàtica, enguany s’emmarca en l’innovador projecte “La nostra història”, en el qual cada alumne realitzarà un projecte sobre la història de casa seva (genealogia, costums, tradicions, arquitectura…), utilitzant diverses eines informàtiques (Genoom, GDocs, Internet, treball amb imatges, Windows, Diigo o Dropbox, entre d’altres).

Celebració dels 70 anys a Torà Antònia Balagué.- El dia 3 de novembre vam celebrar la festa dels nascuts a Torà l’any 1942. Era ja la tercera vegada que ho celebràvem. La veritat és que fa molta il·lusió tornar-nos a retrobar tots. El punt de reunió va ser la plaça de la font i deprés van fer un tomb pel poble sobretot per ensenyar les coses noves als amics que viuen fora. A la 1 del migdia, el rector d’Ivorra, Mn. Fermí, va celebrar-nos una missa per tots nosaltres al santuari de l’Aguda, una celebració amb tota tendresa i amistat. El dinar i la convivència entre nosaltres ens va transportar a reviure els records de tota la vida. La darrera trobada encara va poder venir la Neus Isanta i ara l’hem trobada a faltar perquè va marxar per sempre; per això vam fer un petit record per ella.

núm. 57

Gimnàstica de manteniment a Calonge de Segarra

6

Ajuntament de Calonge de Segarra.- Un any més, l’Ajuntament de Calonge de Segarra ha organitzat una nova edició del curs de gimnàstica de manteniment No et rovellis, fes salut!. Una vintena de veïnes del municipi s’han inscrit al curs, que s’ha distribuït en dos grups d’una classe setmanal: els dimarts i els dijous, de 8 a 9 del vespre. El curs, que va començar el passat mes d’octubre, es realitzarà fins al maig del 2013.

Profile for Fermi Manteca

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Profile for llobregos
Advertisement