Page 5

Noticiari

El casal d’avis amb la Marató

Antònia Balagué.- El casal d’avis de Torà va organitzar un bingo per tal de recaptar diners per a la Marató de TV3. A més de disfrutar molt cantant “línia!” i “bingo!”, també guanyaven algun regalet. Es va reunir 400 euros que es va enviar a la Marató per a la finalitat d’aquest any: els malalts de càncer.

Xerrada “posa’t el xandall”

Ajuntament de Castellfollit de Riubregós.- El passat 27 de novembre es va realitzar una xerrada organitzada per l’Ajuntament, anomenada “Posa’t el xandall”. La xerrada la va dur a terme des de la Diputació de Barcelona i era centrada en els beneficis de dur una vida activa tant física com mentalment. L’activitat va tenir molt bona acollida i els assistents van aprendre exercicis per fer a casa i van passar una estona ben divertida practicant-los conjuntament.

Música a la llar d’infants de Torà fet amb olles, cassoles, paelles i culleres de fusta. L’hem instal·lat al pati i quan sortim fem música… Gràcies pares!

núm. 57

Carme Santamaria.- La llar d´infants “El Jardí” de Torà va celebrar el mes de novembre santa Cecília, patrona de la música. Durant tota la setmana van treballar els instruments i per arrodonir el tema van passar per la llar pares i exalumnes que tocaven instruments: el Jaume ens va tocar la guitarra, l´Anna ens va cantar, la Maria ens va explicar la història d´un violí, l´Oriol ens va fer ballar amb la bateria, la Xènia va tocar peces al piano i el Genís ens va ensenyar com sona un xilòfon. Però la sorpresa final va arribar després d´un súperconcert dels nens i nenes de l´escola de música de la Maria Ugarte. El regal va venir de les mans de l´AMPA de la llar d´infants i va ser un super regal: per a tots els nens i nenes un joc de fer música al pati,

5

Profile for Fermi Manteca

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Profile for llobregos
Advertisement