Page 49

Passatemps

A càrrec d’Antònia Balagué

SUDOKU ENDEVINALLA Fortalesa de soldats que no tenen cap ni peus; però tots ben col·locats i tots vestits de vermell.

SOLUCIONS: pàgina 51

ACUDITS

El SUDOKU consta de 81 caselles distribuïdes en 9 fileres i 9 columnes dividides en àrees de 3x3. Cal omplir les cel·les buides amb els números de l’1 al 9, sense repetir-ne cap a cap filera, ni a cap columna, ni a cap quadrat de 3x3.

Un home passa pel davant del Congrés dels Diputats i sent una tremenda cridòria que surt de la sala: -Lladre, mentider, xoriço, pocavergonya, esquirol, ruc, fluix de merda, imbècil, cabró, corrupte, venut, pòtol, aprofitat, barrut, fals, xuclador, inútil, saquejador, babau, oportunista, trampós, fill de p... L’home, espantat, li pregunta al guàrdia de l’entrada. -Senyor, què passa aquí dins? Sembla que s’estan matant. -No, senyor –respon el guàrdia–, no pateixi ni una mica. No s’estan barallant, no, és que estan passant llista! ----------------Un borratxo es troba una nena pel carrer i el borratxo veu que la nena està plorant. El borratxo li diu a la nena: -Nena, per què plores? I la nena li diu: -La meva àvia ha caigut d’un 3r pis i ara està al cel. I el borratxo li diu: -Doncs quin rebot que ha fet la teva àvia!

... I si ens baixem tots?

En aquest codi QR està amagat un missatge. Us convidem a desxifrar-lo i enviar la solució per correu electrònic a info@llobregos.info, indicant les dades del remitent: nom i cognoms, adreça i telèfon. El dia 1 de març de 2013, d’entre els encertats se sortejarà una subscripció gratuïta per 1 any a la nostra revista.

REFRANYS DE MENJAR Qui menja sopes se les pensa totes. Sopa bullida allarga la vida. Menja carn i beu vi vell i et lluirà la pell. La perdiu s’ha de menjar entre tres: home, gat i gos. Si vols menjar cargols bons, amb força salsa i picantons. El pernil millor és el del garró. Escudella sense gallina per a la meva veïna.

núm. 57

El mis sat ge ama gat

Qui té carn i pa pot esperar a demà. Val més una arengada damunt del pa que un colom a volar. Les sardines i els ous, grossos o petits, menja-te’ls amb els dits.

49

Profile for Fermi Manteca

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Profile for llobregos
Advertisement