Page 45

I aquests dies de vacances l’escola és tancada I les llums dels carres fan que la canalla s’ho passi d’allò més bé. Al cap d’uns dies arriba Sants Innocents; tots esperem quina trola farem

paper, tisores preparem i llufes penjarem. L’home del nas també es presenta el darrer dia de l’any tots celebrem el cap d’any amb cava i xampany! El raïm ens hem acabat perquè un any nou ha començat. Tots reunits a la plaça de la Creu estem amb fanalets de colors encesos esperem que arribin els Reis Mags d’ Orient i ens portin els regals que desitgem! I és que NADAL té cinc lletres: N de necessitat, A d’amor i amistat D de delit A d’alegria L la llum que ens il·lumina. Quan Torà té aire de Nadala milers de sensacions ens agermana i com diu la dita: per Nadal cada ovella al seu corral.

núm. 57

Tots nosaltres celebrem Que Jesús va néixer en un estable de Betlem amb el fred, la neu i la gebre la gent fa el pessebre. Garrota va,garrotada ve, Llenya i més llenyatot li sembla bé El tió s’està escalfant I la cançó de la canalla esperant. Tió caga tió caga vi blanc i torró sinó en cagués un bon munt garrotades al damunt. Quan Torà té aire de Nadala milers de sensacions ens agermana i com diu la dita : per Nadal cada ovella al seu corral.

45

Profile for Fermi Manteca

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Profile for llobregos
Advertisement