Page 29

El patge dels Reis va arribar al local social de Massoteres, el dia 24 de desembre, a recollir les cartes que els infants del municipi adrecen als Reis d’Orient.

Després de la Missa del Gall, els veïns del municipi celebren la tradicional torronada i els més petits gaudeixen fent cagar el tió.

Com cada any el poble d’Ivorra no ha faltat a la seva cita amb les festes nadalenques. Després de la Missa del Gall ens varem reunir al Local Social per fer la torronada i felicitar-nos el Nadal. Els Reis Mags d’Orient també ens van fer la seva esperada i puntual visita. Petits i grans varem anar a rebre’ls amb tota la il·lusió.

A Calonge de Segarra, la Festa de la Torronada va comptar amb la visita del Pare Noël, carregat de llaminadures pels més menuts. Durant la festa es varen lliurar els premis del 4t concurs de dites i poemes de Nadal i del 5è concurs de dibuix de la postal nadalenca de Calonge, les guanyadores dels quals varen ser l’Annabel Moncunill Raïch en el concurs de dites i poemes; i la Laura Campà Pons, pel que fa al concurs de dibuix de la postal nadalenca.

núm. 57

Els Reis d’Orient van arribar un any més a Massoteres. Després de recórrer el poble amb una flamant carrossa van anar al local social, on van repartir els regals als infants.

29

Profile for Fermi Manteca

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Llobregós Informatiu 57  

Número 57 de la revista Llobregós

Profile for llobregos
Advertisement