Page 53

De fleste børn synes, at en halvhøj seng er den sejeste seng. Den halvhøje seng er nemlig ideel til hulebygning og til at lege i. Med en halvhøj seng skaber du massevis af spændende legemuligheder for dit barn. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Skal sengen gøres endnu sjovere, så kan der tilføjes både rutchebane, puder og legetelt m.m. til den halvhøje juniorseng. Så hvorfor ikke lade dit barn sove i den sejeste halvhøje seng, der indbyder til både søvn og leg? En halvhøj seng fra Ludolf er en sikker seng. Ikke kun fordi alle sengene er sikret mod, at barnet falder ud. De er også lavet af bæredygtig skandinavisk træ og malet med moderne, vandbaserede lakker, så dit barn trygt kan sove i sengen uden at indånde unødvendige kemikalier.

Den halvhøje seng er også perfekt til det lille værelse, fordi pladsen under sengen giver mulighed for opbevaring eller leg. Værelset bliver derfor udnyttet bedre, og det vil pludseligt kunne byde på flere sjove lege.

Med en halvhøj seng skaber du massevis af spændende legemuligheder for dit barn. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

MIN BABY #18  

18. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #18  

18. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Advertisement