Page 47

7. barn og er det Jeg er højgravid med mit et par venner. store samtaleemne hos så forleden, at Deres søn på 4 år sagde . Nej, mente movi skulle have to babyer en, hvortil drenderen, vi skulle kun have Oscar? Skal han gen så siger: “Hvad så med eng på 1½ år, og flytte?”. Oscar er vores dr 4-årigs univers. han er jo stadig baby i en dog hurtig om, Moderen forsikrede ham s børn, selv om at vi ville beholde alle vore der kom en lille ny.

Da jeg ventede mine to yngste (tvillinger), fik je g temmelig uren hud. Men min datter, der på det tid spunkt var 2 år, så blot på mig med misundelse og erklærede, at det var nogl e flotte prikker, jeg havde i hovedet!

besøg hos Vi var på r g der va Farmor, o å p e fætter Lokes lill Jeg spørg1 år også. å , om jeg m er så Loke højstolen, i sidde r skal sid hvor fætte r Loke kigge de, hvorpå , j e iger: “N på mig og s t g tyk”. De Mor stor o g e j så, da passer og . i 7. måned er gravid

Vi havde besøg af min kærestes fætter og hans kone og søn på 2 år. Vi viste scanningsbilleder frem, og sønnen Victor sa gde: “D et er Spiderman” og pegede på scanningsbilledet. Nej, hv or vi grinte, for jeg synes, det ligner en alien. Men den har øjne formet som Spiderm ans.

på vores datter lt a rt fo e lig r Vi ha være at hun skal r, å 5 n e st næ men lige un jublede, t storesøster. H lidt spekulativ n u h r se pludselig n får er så, om hu rg ø sp g o ig på m svarer, eller bror. Jeg r e st sø le lil en n komjo ikke, før de at det ved vi jeg ikke hh, Mor! Kan mer ud. “Åh ke noJeg har jo ik r? ve h f a n få e åber jeg ”. Hihi, det h n je e rv fo i le g end fint. l være mere nu ikke. En vi

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #19  

19. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #19  

19. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement