Page 46

GULDKORN

DAGENS SMIL vi samlet r ha er H g. tin te es ov sj de De kære børn siger itet sagt af børn. id av gr om rn ko ld gu å sm en buket af

Mor venter sig, og Tobias på 3½ år spørger, hvor lillebror skal sove. Ja, det er ikke helt besluttet endnu, så mor siger: “Det må vi lige se på. Vi skal nok have købt en vugge eller en seng”, hvortil Tobias svarer: “Ja, ellers må han sove i badekaret.” Så slemt går det nok ikke, men der er selvfølgelig ledigt om natten.

rer, og da jeg Jeg arbejder som læ m i skole efter var højgravid og ko urgte en af mine sp , en ri fe er m m so mig: “Er din elever fra 5. klasse ”. Den var svær baby derhjemme? man står der ikke at grine af, når . Så jeg måtte med STOR mave på en ikke var jo fortælle, at baby kommet ud endnu.

beMin datter på 15 måneder er lige en af gyndt at kunne sige få ting, og , har dem er “baby”. Da jeg er gravid y inde vi lært hende, at der er en bab , da vi i maven. Det fik så bare følger for da forleden var over ved mormor, hen vi havde været der lidt, gik hun mave til mormor, pegede på hendes og vi og sagde meget stolt: “Baby”, er alle konstaterede, at i hendes øjne tykke maver “babyer”.

Vores d atter på “snakker” 15 mån eder hele dag en og s om en m pørger asse ting - “hva’ de dag stod t?”. En jeg uden tøj på, o spurgte: g hun “Hva’ de t?” og på min ty p egede kke mav e (jeg e i 21. uge r gravid ). Jeg sv arede, a en baby t der er inde i m aven. D aede hu erefter n maven , kigged mine bry e o ster og s p på agde: “B mam”. O aby mam m det ba re var et og hun e tilfælde, gentlig v a r sulten, ikke - me ved jeg n sjovt lø d det i hv ert fald.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #19  

19. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #19  

19. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement