Page 21

3 GANGE KEJSERSNIT OG NR. 4 PÅ VEJ Jeg har fået et akut kejsersnit, hvilket IKKE var rart, da det var en volsom oplevelse, og “oven i hatten” var mit barn meget handicappet, uden jeg vidste det. Efter den episode valgte jeg mine næste 2 fødsler som planlagte kejsersnit. Det var for mig en fantastisk oplevelse. At var planlagt, og jeg kom hurtigt på banen igen. Jeg kunne selvfølgelig ikke løfte mit handicappede barn på knap 4 år dengang, da han var lam i benene, men jeg fik min mand og mor til at hjælpe og måtte skifte ham på gulvet i stedet for oppe på et puslebord. Jeg skal snart have mit 4. kejsersnit, hvilket jeg ikke ser nogen hindring i. Det gælder bare for mig om hurtigt at komme “i sving”, for så går det hele meget bedre.

Vi blev hentet af en portør kl. 10.40 og kørt på operationsgangen. Lægen, som skulle lægge spinalblokade, var bare super dygtig, og hold da op hvor gik det hurtigt med, at det virkede. Han stod og snakkede med os under indgrebet, og pludselig havde fødselslægen taget hende ud. Det gik så hurtigt. Min mand skulle fortælle, hvad køn der var kommet ud, og nøj hvor jeg græd og var rørt, da han sagde, det var en pige. Vi har en dreng i forvejen, og jeg har hele tiden troet, at jeg ventede en dreng mere, men nej vi blev velsignet med en dejlig lille pige. Min mand gik med ud i undersøgelsesrummet og kom hurtigt tilbage med hende pakket ind i varme tæpper. Hun blev dog lidt blå, så hun fik lidt ilt og blev suget igen, og så var hun fin lyserød. Hun havde forsøgt at skrige, lige inden de tog hende ud, så hun fik slugt lidt fostervand.

THEA

Jeg blev lappet sammen, og vi kom på opvågningen, hvor lillepigen suttede på livet løs. Hun blev vejet til 3.090 gram og målt til 48 cm. KØNNET VAR EN OVERRASKELSE LILLEGAARD

Vores skønne pige kom til verden ved planlagt kejsersnit, og hun er helt igennem fantastisk. Vi mødte op på Herning sygehus kl. 8, skiftede tøj og jeg fik en støttestrømpe på det ene ben på grund af kæmpe åreknuder.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #19  

19. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #19  

19. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement