Page 67

NYHED I DANMARK

Et helt nyt babybad er kommet til Danmark. Det smarte Blooming Bath er lavet af bløde materialer, som gør det let og sikkert at bade babyen, og samtidig kan det foldes sammen og gemmes af vejen efter brug. Det smarte babybad stammer fra USA, hvor det med rekordfart er blevet en kæmpe salgssucces, og nu har det fundet vej til de danske butikker. Blooming Bath er en både sød og bekvem måde at bade familiens nyfødte på. Babybadet er formet som en smuk blomst, og er i modsætning til et traditionelt babybadekar i plastik lavet af lækre, bløde materialer. Det giver en sikker og ikke mindst behagelig badeoplevelse for familiens mindste.

“Blooming Bath er et godt alternativ til et almindeligt plastikbadekar, hvor der ofte er al for meget plads til en lille baby, der uden støtte vælter i det glatte badekar”, fortæller Mette Hansen fra Blooming Bath i Danmark og fortsætter: “Blooming Bath er lavet af et blødt, smidigt, antimikrobielt skummateriale, der passer perfekt til enhver håndvask eller som indsats i plastikbadekarret. På den måde kan babyen sidde trygt og godt uden at komme i berøring med håndvaskens kolde sider”.

Kan hurtigt gemmes væk Med Blooming Bath undgår man, at babyen bliver bange for at bade, og man får i stedet skabt nogle skønne og afslappende badestunder. Samtidig er Blooming Bath hurtig at gemme væk, når den ikke er i brug. FORTSÆTTES „

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #2  

2. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #2  

2. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags