Page 56

Har du Danmarks sødeste baby? Hvis du har, kan du vinde et lækkert spejlreflekskamera.

Skal din baby være landskendt? PhotoCare søger charmetrolde og -troldinder i alderen 0-11 måneder. De heldige forældre til byens allerskønneste charmør vinder et fantastisk portrætfoto af baby og går videre til den store landsdækkende “Danmarks Sødeste Baby”konkurrence. Måske bliver det din guldklump, der løber af med titlen som den skønneste baby i kongeriget i PhotoCares store fotokonkurrence. Men det er kun for babyer, som endnu ikke er fyldt ét år, skulle vi hilse at sige.

Det er gratis Konkurrencen, som skydes i gang hos PhotoCare den 1. marts 2013, kører i to etaper. Først med en lokal dyst om titlen som “Byens Sødeste Baby”. Herefter med en landsdækkende dyst, hvor vinderne fra hver deltagende by nomineres til titlen som “Danmarks Sødeste Baby”. Det hele er gratis at deltage i, og sidste år havde PhotoCares butikker ca. 2.500 babyer igennem deres studier. Det var rigtigt sjovt, og der kom en masse fantastiske billeder ud af det.

PhotoCare butikkerne råder over professionelt fotoatelier plus personale, som er særligt uddannede i portrætfotograferingens kunst. Det allersjoveste, ømmeste, skønneste eller bare mest fantastiske billede af din baby vil blive udstillet i PhotoCare butikkens vinduer sammen med de øvrige deltagere. Så er det op til publikum at stemme om, hvem der skal gå videre til den landsdækkende konkurrence. Den lokale vinder løber af med et fantastisk portrætfoto af baby. Hovedpræmien i den landsdækkende konkurrence er et lækkert digitalt spejlrefleks kamera, så du selv kan knipse løs.

Skynd dig at bestille tid Det er en rigtig god idé at bestille Der skal nemlig sættes god tid af til at få baby “i stødet”. For tidsbestilling til gratis fotografering af din baby, kontakt din lokale PhotoCare. Læs mere om konkurrencen og se hvordan du deltager på â www.photocare.dk

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #2  

2. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #2  

2. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags