Page 45

KLÆDESKAB MED 3 DØRE Skabet er et klassisk hvidt klædeskab, når det er bedst - med fleksibel indretning i form af ekstra mange flytbare hylder og rummelige skuffer. Den gennemgående bøjlestang gør det muligt at have tøj hængende i skabets fulde bredde, hvis man ønsker det. Fyldningsdørene er monteret med “soft lock” hængsler, og som en fin detalje kan der skydes en bøjleknage ud på klædeskabets sidegavle, som kan bruges til at hænge badekåben eller yndlingskjolen på. Klædeskabet passer sammen med såvel børne- som voksenkollektionen.

KLÆDESKAB MED 2 DØRE Klassisk hvidt klædeskab med fleksibel indretning i form af flere flytbare hylder og rummelige skuffer. Den gennemgående bøjlestang gør det muligt at have tøj hængende i skabets fulde bredde. Fyldningsdørene er monteret med “soft lock” hængsler, og som en lille detalje kan der skydes en bøjleknage ud på klædeskabets sidegavle, som kan bruges til at hænge morgenkåben eller yndlingskjolen på. Klædeskabet passer nemt ind i mange af hjemmets rum og indretninger, og det stilrene udtryk og høje kvalitet giver klædeskabet en lang levetid.

LAV REOL Smuk og rummelig reol med 6 faste rum. Reolen har en fin profileret bagbeklædning, som er med til at skabe den helt rigtige Oliver Furniture ånd. Med reolen følger 3 løse hylder til individuel placering.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #2  

2. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #2  

2. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags