Page 39

Oliver Furniture præsenterer en meget charmerende børnekollektion med et stort udvalg af skønne børnemøbler i klassisk og tidløst design. Oliver Furniture lægger stor vægt på, at deres møbler er bæredygtige og imødekommer mere end blot de lovmæssige regler, samt de stigende forventninger og krav fra den bevidste forbruger. FSC-certificeret europæisk træ, vandbaseret lak og moderne produktionsmetoder er blot nogle af nøgleordene, som kendetegner møbler fra den nye europæiske produktion. Selv emballagen er FSC-certificeret pap fra Europa, der efter brug kan genanvendes. Detaljer som “soft lock” på alle låger og skuffer samt tyskproducerede skinner og hængsler af høj kvalitet er her værd at fremhæve. Alle møbler testes løbende for giftstoffer, og derudover testes møblerne for sikkerhed ved Dansk Teknologisk Institut. På de følgende sider kan du se et lille udpluk af kollektionen fra Oliver Furniture, og bagefter er Oliver Furnitures hjemmeside et besøg et værd. Her kan du se mange flere lækre møbler til børn (og voksne): â shop.oliverfurniture.dk

TREMMESENG Stilsikker, funktionel og robust tremmeseng med et enkelt og klassisk udtryk. Funktionaliteten er gennemtænkt, og tremmesengen kan følge barnets udvikling over flere år. Til de helt små børn er tremmesengen trygt lukket med fuld gitterside. Når barnet er blevet større og mere selvstændigt, udskiftes midtergitteret med et kort gitterstykke/sengehest, som kan hæves eller sænkes efter behov. Sikkerhed er højt prioriteret, og på trods af det lette udtryk er tremmesengen særdeles robust konstrueret. Tremmesengen har en lang levetid og kan med fordel genbruges af søskende og den næste generation.

HYLDER Fine og enkle hylder til børneværelset. Hylderne findes i forskellige længder og dybder, hvilket gør dem interessante at kombinere. Krogene er ikke sat på, men ligger i en lille separat pose, og kan monteres efter eget valg. Godt supplement til børneværelset til bøger, legetøj og nips.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #2  

2. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #2  

2. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags