Page 1

HANSTHOLM CAMPING THY FERIEPARK 2018 Na t i o

Fri l u f t – y h T k r a nalp

s l i v – Ba d e l a

s te r e V r e t t y H n d - Ri d e f e r i e -

VESTERHAVS

WELLNESS FERIE MED

INDHOLD

hav


INDHOLD

Camping, autocampere, hunde 4 Fast, fastere, fastligger 6 Hytter året rundt 8 Badeland med surfinghill 10 Mini-Zoo med glade dyr 12 Sport, sjov & sammenhold 14 Kreativt børnehus & ponytrækning 16 Selvforkælelse, træf & andre særlige ophold 18 Guidede ture, kør-selv & VIC fordelskort 20 Butikken & Restaurant Terrassen 22 Rideture- & ferier, gæst med hest & hø-hotel 24 Herretur til Det Gule Rev 26 Surfere, vandrere, cyklister & andre naturfolk 28 Lejrskoler, store & små træf 30 Prisliste, i egen vogn 31 Hytteoversigter 32 Hytter, vogne & telt 34 Pladskort 36 AKTIV

ITETER

UGE 27 - 31

HVER MANDAG-LØRDAG: • Mini-Zoo • Børnehus • Rideture • Sport & Sjov

DET SKER OGSÅ: MANDAG: Ponytrækning ONSDAG: Ponytrækning, Guidet tur i Nationalpark Thy TORSDAG: Lær-at-finde-rav FREDAG: Sodavandsdiskotek

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

2 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


VESTERHAVS

WELLNESS Velkommen til Hanstholm Camping, Thy Feriepark, der ligger i unik og fredet natur

Vi bor direkte ved Vesterhavet, i Danmarks sidste vildmark, på kanten af Nationalpark Thy og ved landets eneste forstenede koralrev. I højsæsonen har vi en masse aktiviteter for børn og voksne, og i år har vi som noget nyt udviklet en række spændende kør-selv-ture i vores helt særlige del af Danmark. Her kan du også koble af fra hverdagens stress og jag, komme ned i gear og tanke energi til krop og sjæl. Vi anbefaler vores gratis Vesterhavs-Wellness pakke, som du selv sammensætter:

Aromaterapi

Dampbad

Meditationsmusik

Farveterapi

Mindfullness

Kompetenceudvikling

Grounding

Naturlig kost

- nyd lugten af tang, krabbe… - mågeskrig, bølgeskvulp, vilde bølger… - gå ned på stranden og bare vær til… - stik tæerne længere ned i sandet…

Salt-skrub

- få renset huden af nærende havsalte…

Solterapi

- når havgusen kommer…

- fantastisk solnedgang… - byg et sandslot eller find noget rav… - pluk havtorn, hyld, hyben, kantareller eller fang en multe…

Sandpeeling

- når det blæser lidt…

- her skinner solen flere timer end landsgennemsnittet…

En spændende ny frisure

Fugtighedskur

En helt ny geografisk placering

- når det regner, men her regner det mindre end landsgennemsnittet…

- når det blæser lidt mere… - når det blæser meget…

Kurbad

- hop i Vesterhavet…

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 3


TIL CAMPISTER & CAMPERE I ALLE STØRRELSER GSTID ÅBNIN ET R HELE Å elv) ers (s 24 tim n check i

4 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


Vi har altid plads til dig, hvis du kommer med egen campingvogn, autocamper eller telt Du skal kun reservere, hvis du ønsker at bo på en udsigtsplads eller på en anden bestemt plads, ellers kan du bare dukke op. Vælg mellem 325 nummererede pladser, der alle har eget vand, strøm og afløb, vi har flere store pladser og pladser med udsigt over havet. Du kan også vælge en af de 125 unummererede pladser, der er ideelle til store familier, træf og lignende. Pladserne 151 - 160 er autocamperpladser med kørespor i beton. Hunde er velkomne her hos os. Du kan gå lange ture i klitterne eller på stranden med din hund, eller du an lege sammen med den på vores indhegnede hundelegeplads. Medbringer du hund, kommer der en tillægspris for ophold og for hytte-hund også for ekstra rengøring (se side 34). Når du bor her har du gratis adgang til: • ­ Sanitetsbyginger med varmt brusebad. • Ude- og indekøkkener. • Legepladser. • Mini-Zoo.

Stort udendørs badeland. Store grillhytter. • Hundelegeplads. • WiFi *. • •

Vi har også restaurant, butik, møntvaskeri og egen stald med islandske heste. *WiFi: Trådløst WiFi max. 1.0/­1.0 MB er inklusiv. Ønsker du stabilt og hurtigt internet, er der opkobling i vores største udekøkken, eller du kan leje et USB-WiFi stik med 6/6 MB internetforbindelse.

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 5


FAST, FASTERE, FASTLIGGER 6 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


Bliv fastligger på Hanstholm Camping, det er nemt og bekvemt Få glæden ved at din vogn og dit fortelt står klar, når du kommer, og du kan komme året rundt, for vi har også vinteråbent. Her bor du direkte ved Vesterhavet, og vores plads er så stor, at du kan slå dig ned et sted, hvor der er fred og ro, eller du kan vælge en plads, hvor der er lidt mere ”liv” i gaden. Vi har mange søde og hjælpsomme fastliggere, inklusiv mange børnefamilier, og i løbet af året har vi en række hyggelige fælles arrangementer.

Fastliggerfordele på Hanstholm Camping Store pladser, alle med eget strøm, vand og afløbstilslutning til kloak. Få installeret byvand og slip for at ”tanke” vand, du skal bare åbne for hanen. • Gratis adgang til stort vandland. • Gratis adgang til toilet & varmt brusebad (slut med at putte penge i en automat). • Gratis internet. • VIF-kort, der giver 10 % rabat til restaurant & butik. • Direkte ved Vesterhavet i unik natur. • Mulighed for fast bopæl m. postadresse. • Åben året rundt. • •

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 7


HYTTER I ALLE STØRRELSER GSTID ÅBNIN ET R HELE Å

8 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


Hanstholm Camping har 36 hytter, der kan lejes fra dag til dag • Hytterne er fra 2 til 8 personer. • H ver hytte har eget køkken med det gængse køkkeninventar,

så du selv kan ”kokkerere”. • De fleste hytter har eget bad og toilet, nogle har kun toilet, mens andre

er uden. Til gengæld ligger de tæt på en af sanitetsbygningerne. • Alle hytter har mindst én terrasse. • 50-55 hytterne har overdækket terrasse.

Det er efter nærmere aftale muligt at have hund med i nogle af hytterne. (Se side 34). WiFi: Trådløst WiFi max. 1.0/­1.0 MB er inklusiv. Ønsker du stabilt og hurtigt internet, er der opkobling i vores største udekøkken, eller du kan leje et USB WiFi stik med 6/6 MB internetforbindelse. Hytterne 2, 4, 6, 8 & 10 har også direkte opkoblingsmulighed. Bemærk: Det er forbudt at ryge i hytterne, og der er ingen TV i hytterne.

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 9


BADELAND MED SURFINGHILL GSTID ÅBNINio maj -

Me d er ptemb e s o i d me 000 0 - 20. kl. 10.0

10 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


Velkommen til vores udendørs, solopvarmede badeland Velkommen til vores store udendørs, solopvarmede badeland, der består af fire bassiner, et babybassin, en børnepool, en swimmingpool med børnerutsjebane samt en 35 meter lang surfinghill med nedslagsbassin. I højsæsonen er vandet dejligt varmt, typisk 25 - 30 grader i den store pool og endnu varmere i børnepoolen. Badelandet ligger i pool-området med solsenge og pool-bar, hvor du kan nyde en forfriskning, snacks eller en isvaffel.

FAKTA BADELAND Pris: Gratis, når du bor på pladsen. Bemærk: Af sikkerhedshensyn og hensyn til andre badegæster er det forbudt at tage badedyr- & legetøj med op på surfinghill og vandrutsjebanen. Det er desuden forbudt at stå, gå, kravle eller sidde stille på surfinghill. Hunde er ikke tilladt i poolområdet.

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 11


FOR DYREVENNER I ALLE ALDRE 12 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


TET AKTIVI

UGE 27 - 31

MANDAG – LØRDAG: Kl. 10.00: Grisene fodres MANDAG – LØRDAG: Kl. 10.15-18.00: Kaninerne fodres og holder derefter åbent hus

Du kan være med til at fodre, når dyrene i mini-zoo skal have morgenmad. Først fodrer vi grisene, men du må ikke stikke fingrene hen foran deres tryner, for de ser dårligt. De tror, fingrene er gulerødder og bider hårdt til. Så fodrer vi kaninerne, og bagefter holder kaninerne åbent hus, hvor du kan sidde på hug og nusse med dem. Nogle gange kan du være med til at hente ponyerne på deres aftenfold og trække dem til deres dagsfold overfor receptionen, hvor de holder skønhedssalon. Se opslag herom på folden. Hvis du vil forkæle ponyerne, kan du købe hesteslik i butikken. De må ikke få andet at spise, så bliver de for tykke.

Nicklas

FAKTA MINIZOO Aldersgruppe: Alle, børn under 6 år kun ifølge voksen eller ældre søskende. Bemærk: Du må ikke løbe efter, drille, fodre eller løfte på dyrene. Kaninernes åbent-hus-arrangement afhænger af vejret. De bliver inde i dårligt vejr. Hopsi og Nat

Dumle

Askepot (tv) og Snehvide (th)

Thilde

Oscar og Josefine

Jasmin

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 13


SPORT, LEG & SJOV FOR ALLE

14 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


TET AKTIVI

UGE 27 - 31

MANDAG – LØRDAG: 2 – 3 gange dagligt

Vil du møde nye venner, have det sjovt, spille bold eller stille op med familien til Familie-OL? Så er sport, leg & sjov lige noget for dig! Alle kan være med uanset alder, aktiviteterne er gratis, kræver ingen tilmelding og justeres efter vejret.

BASKETBALL

Basketball med små turneringer eller bare små kampe. Alle kan næsten være med, dem der ikke er så store og har svært ved at score spiller sammen.

BEACH-VOLLEY

Tag shortsene på og vær klar til at få sand i håret, for man kaster sig lidt rundt i beach-volly. Vi har små turneringer og kampe.

BORDTENNIS

Vi spiller jorden rundt, og hvis vi er rigtig mange, bliver det rigtigt sjovt.

BØRNEHUS-HYGGE

Hvis vejret driller, eller der bare skal ske noget andet, åbner vi børnehuset og spiller airhockey, bordfodbold og billard. Vi laver/lærer også korttricks og spiller en masse sjove kortspil.

FODBOLD

”Gooaaaaaaal”. Når vi er rigtigt mange, laver vi små turneringer, ellers er det to hold. For alle i alle aldre.

SKATTEJAGT

Er for alle uanset alder. De ældre børn kan prøve at se, hvor hurtigt de kan klare den, og de små kan tulle af sted i deres eget tempo, da holdene bliver lavet, så alle kan være med.

HOCKEY

Et fedt spil hvor der sker en masse, og der er plads til alle. Er vi mange, laver vi små hurtige turneringer.

FAMILIE-OL

Her dyster familierne i forskellige discipliner som f.eks. sækkevæddeløb, gummistøvlekastning og vandballonaffyring.

RUNDBOLD

Ligesom i de gode gamle dage, og som de voksne kender det fra skolen.

SODAVANDSDISKOTEK

Fed aften hvor vi danser limbo-rock, leger stoleleg og har det sjovt.

SURFHILL-KONKURRENCE

Kom-først-ned-på-tid på den store vandrutsjebane. For de fartglade, der bliver delt op i alder, så det er fair for alle, der er med.

TIPI-HYGGE

En enormt hyggelig aften i tipien, hvor vi spiller kort og har en masse sjove bållege, hvor man skal være god til at kunne huske på mange ting.

MULTIGAMES

En blanding af de fedeste og sjoveste små lege samt skøre ting.

ULTIMATE

Et fedt spil hvor man spiller i to hold og spiller sammen for at score i modsatte ende. Det svære er, at vi spiller med en frisbee.

VANDPOLO

Vi sætter to mål op i den lave ende af poolen, hvor vi spiller vandpolo med masser af sammenspil.

FAKTA SPORT OG LEG Aldersgruppe: Børn under 6 år kun ifølge voksen. Ingen er for gamle til at være med. Mødested: Fremgår af opslag på pladsen. Tilmelding: Ikke nødvendigt. Få ugeprogram i receptionen/se opslag på pladsen og mød op. Antal deltagere: Min 6 pers. Pris: Gratis. Instruktør: Hanstholm Camping. Bemærk: Særarrangement, kun for Hanstholm Campings gæster. Ovennævnte aktiviteter er eksempler, der ikke nødvendigvist finder sted i den uge, du er her. Der kan også være andre aktiviteter end nævnt her.

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 15


KUNSTKLAT KLATKUNST KUNSTNER TET AKTIVI

UGE 27 - 31

MANDAG – LØRDAG: Kl. 13.00 – 16.00: Kreativt værksted FREDAG: Kl. 19.30 – 21.30: Sodavandsdiskotek

Havtrolde med tanghår og krabbeklør, kunst på drivtømmer, sneglehuse, skaller, lyserøde heste med glimmer, dinosaurer, smykker, fantasivæsner og glasmaling. I børnehuset laver vi mange forskellige ting, du kan fremstille et fantastisk kunstværk, du kan læse en bog sammen med din far eller mor i hyggehjørnet, køre en tur på biltæppet, spille spil, bordfodbold, airhockey eller computer.

FAKTA BØRNEHUSET Børnehus: Gratis adgang. Kreative aktiviteter: 0 – 40 kr. ifgl. materialeforbrug. Sodavandsdiskotek: Gratis adgang, salg af sodavand, snolder, nylavede varme popcorn og knæklys. Bemærk: Børnehuset er for børn op til 18 år, børn under 6 år kun ifølge voksen eller ældre søskende. Se opslag på døren vedrørende sodavandsdiskotek. Hunde, is og rygning forbudt.

16 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


TET AKTIVI

UGE 27 - 31

PONYTRÆKNING PÅ GLADE HESTE MANDAG OG ONSDAG: Kl. 14.00 og efter nærmere aftale øvrige uger

Synes du, heste er søde, og vil du gerne prøve at ride på en islandsk hest? Så er vores trækketur lige noget for dig. Du rider på en af vores glade og børnevenlige islandske heste, og det er en af dine forældre eller bedsteforældre, der trækker hesten. En af vores hestekyndige guider er med på turen, der varer ca. en halv time. Efter turen, hvor vi kommer rundt på hele campingpladsen, får du en lækkerbidsken til din hest, og vi udsteder personlige certifikater, så du får et "kørekort til hest" og et varigt minde om dig og din hest. Dette er alle tiders mulighed for en dejlig barn - voksen oplevelse.

FAKTA PONYTRÆK Aldersgruppe: Fra 3 år. Mødested: Stald Vinur. Tilmelding: Receptionen senest dagen før, inden kl. 19.00. Antal deltagere: Min. 4, max. 8. Pris: 95 kr. pr. rytter, gæster udefra 145 kr. pr. rytter. Guide: Hanstholm Camping. Bemærk: Ridehjelme udlånes. Al ridning sker på eget ansvar. Læs mere om Stald Vinurs rideture, rideferier og sommercamp, side 24.

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 17


Selvforkælelse i egen vogn PÅSKEFERIE

BEDEDAGSFERIE

Fredag 23. marts – mandag 2. april Hele familien i egen vogn: 5 nætter, 600 kr. - 10 nætter, 1000 kr. Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn. Gælder kun ved forudbestilling senest fredag 16. marts. Lad vognen stå gratis fra påske til bededagsferien, hvis du booker til bededagene.

SELVFORKÆLELSE I EGEN VOGN 2 voksne i egen vogn 3-dages ophold med lækker mad – leveret direkte i jeres vogn Uge 14 – 18, uge 22 – 33 & uge 36 – 39 DAG 1 Aften: Velkomstpizza & lokal specialøl i flaske, småkager & kaffe/te. DAG 2 Morgen: Friskbagte rundstykker, smør, marmelade, skiveost, smøreost, juice, dram & kaffe/te Frokost: Kyllingesandwich & lokal specialøl i flaske, kage & kaffe/te Aften: Hanstholm Campings ”Det Store ”Stjerneskud”, husets kølige hvidvin, chokolade & kaffe/te DAG 3 Morgen: Friskbagte rundstykker, smør, marmelade, skiveost, smøreost, juice, nutella, wienerbrød, mini croissant, dram & kaffe/te Pris for to personer i egen vogn i 3 dage: 1.500 kr. / 750 kr. pr. person Inklusiv vogn, strøm, ophold, mad & drikkelse. Menuen kan ikke udvides og/eller ændres, dog kan øl udskiftes til sodavand/vand. Gælder kun ved forudbestilling senest 1 uge før ankomst i de gældende perioder. Særlige ophold kan ikke kombineres med andre særlige ophold / særlige priser / VIC-kort m.m.

Selvforkælelse i egen vogn

18 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK

Voksentræf nr. 1

Torsdag 26. – søndag 29. april Hele familien i egen vogn, 3 nætter, 500 kr. Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn. Gælder kun ved forudbestilling senest torsdag 19. april.

VOKSENTRÆF NR. 1 Torsdag 10. – søndag 13. maj (Kr. Himmelfartsdag) Torsdag: Kl. 18.30: Velkomst og menuen ”Vi ta´r hvad vi har” Fredag: Kl. 10.00: Guidet tur til Vindmølletestcenter Østerild Guide DTU Kl. 18.00: Vesterhavsbuffet Lørdag: Kl. 11.00: Guidet bustur til Bulbjerg & Thorup Strand Guide 4-B Rejser Kl. 18.00: Lejrchefens Grillbuffet Søndag: Kl. 08.30: Byens Bedste Brunch Pris pr. pers: 895 kr. Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn, 1 x aftensmad, 1 x Vesterhavsbuffet, 1 x Grillbuffet, 1 x Byens Bedste Brunch & guidede ture. Bemærk: Voksentræf er for voksne uden børn. Morgenmad, frokost og drikkevarer er ikke inkluderet. Kørsel fredag foregår i egen bil. Du kan deltage, selvom du ikke har egen campingvogn. Ring og hør hvordan. Min. 20, max. 50 pers. Lad vognen stå gratis fra Kr. Himmelfartsferien til Pinse, hvis du vil bo her i pinsen.

Pinsepattegris med hele "svineriet"


n og andre særlige ophold PINSE

VOKSENTRÆF NR. 2

SCT. HANS WEEKEND Fredag 22. – søndag 24. juni Hele familien i egen vogn, 2 nætter, 500 kr. Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn Gælder kun ved forudbestilling senest fredag 15. juni.

FÅRUP SOMMERLAND PAKKE 2 bedsteforældre eller forældre & 2 børn, 7 dage (6 nætter) i egen vogn. Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn + 4 dagsbiletter til Fårup Sommerland Uge 25 – 27, 32 – 35, 42: 2.795 kr. Uge 28 – 31: 3.795 kr.

Sol og sommer

Torsdag 23. – søndag 26. august Torsdag: Kl. 18.30: Velkomst og menuen ”Vi ta´r hvad vi har” Fredag: Kl. 10.00: Guidet tur til Vindmølletestcenter Østerild Guide DTU Kl. 18.00: Vesterhavsbuffet Lørdag: Kl. 11.00: Guidet bustur gennem Nationalpark Thy til Bøgsted Rende. Guide 4-B Rejser Kl. 18.00: Lejrchefens Grillbuffet Søndag: Kl. 8.30: Byens Bedste Brunch Pris pr. pers: 895 kr. Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn, 1 x aftensmad, 1 x Vesterhavsbuffet, 1 x Grillbuffet, 1 x Byens Bedste Brunch & guidede ture. Bemærk: Voksentræf er for voksne uden børn. Morgenmad, frokost og drikkevarer er ikke inkluderet. Kørsel fredag foregår i egen bil. Du kan deltage, selvom du ikke har egen campingvogn. Ring og hør hvordan. Min. 20, max. 50 pers.

EFTERÅRSFERIEN Fredag 12. – søndag 21. oktober Hele familien i egen vogn, 5 nætter, 600 kr. Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn + lær-at-finde-rav-kursus 17. oktober Gælder kun ved forudbestilling senest fredag 5. oktober.

JULE-WEEKEND Fredag 7. – søndag 9. december Hele familien i egen vogn, 2 nætter, 400 kr. Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn + julehygge lørdag 8. december med gløgg & æbleskiver. Gælder kun ved forudbestilling senest lørdag 1. december.

Hygge for hele familien

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

Fredag 18. – mandag 21. maj Fredag - Kl. 14.00 og herefter: Ankomst i egen vogn Lørdag: Kl. 13.00 – 16.00: Thy Quizz, hygge, leg & levende musik m.m. Kl. 15.45: Vinderne af Thy Quizzen udtrækkes Kl. 16.00: Pinseteltet åbner for salg af øl & sodavand m.m. Kl. 18.00: Grillet Pinsepattegris med ”hele svineriet” Kl. 20.30 – 24.00: Pinsebal med levende musik Søndag: Kl. 4.57: Se pinsesolen danse over skrænten ved havet Kl. 8.45 - 9.00: Vi leverer en pose friskbagte tømmermænds rundstykker i dit fortelt Mandag: Kl. 8.00 – 10.00: Byens Bedste Brunch Pris pr. person: 795 kr., børn 2-11 år halv pris. Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn, Thy Quizz, pinsepattegris, pinsebal, pose med 2 stk. rundstykker pr. pers. og mandagsbrunch. Drikkevarer er ikke inkluderet og skal købes i teltet. Gælder kun ved forudbestilling senest fredag 20. april.

Sct Hans

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 19


GUIDET TUR I NATIONALPARK THY Her er alle tiders oplevelse for hele familien, og så foregår den oven i købet i egen bil.

TET AKTIVI J DT MA CA. MI UGUST A T D I TIL M g Onsda 4.30* 9.30-1 PRAKTISK INFO Pris: Voksne 200 kr. pr. pers., børn (7-13 år) 100 kr. pr. pers. Familie i 1 personbil 450 kr. (forældre og børn u/18 år) Bemærk: Du kan bruge vores VIC-kort og opnå 20 % rabat på disse ture. Tilmelding*: Gå i receptionen og få udleveret folderen "Heldagsture i Nationalpark Thy". Turene finder som regel sted på onsdage, tilmelding skal ske senest 2 dage før dvs. om mandagen. I folderen står, hvordan du tilmelder dig og betaler. Mødested: Nationalparkstuen, Vorupør Skole, Vesterhavsgade 13, Vorupør,7700 Thisted. Guide: Nationalpark Thy. T­ysksprogede deltagere får under forløbet et resumé på tysk. Bemærk: Turen varer omkring 5 timer. Medbring madpakke, drikkelse, eventuelt en kande kaffe samt praktisk vind- og vandtæt tøj og fodtøj.

Vores lokalkendte guide kører med jer, og undervejs på køreturen gennem nationalparken er der stop på en række interessante steder med kortere og længere traveture ind i naturen. Guiden udvælger stederne efter naturens gang, så I kommer til at opleve netop det, der er specielt på det pågældende tidspunkt. Det særlige ved disse guidede ture er, at I også får en masse informationer om det landskab, I kører igennem, mens I kører, da guiden via jeres bilradio fortæller jer om det, I skal lægge mærke til undervejs. Vælg mellem den nordlige eller den sydlige tur - eller tag med på dem begge.

TET AKTIVI - 31 7 UGEo2 rs d a g

T 12.00 0 - c a. re 3 . 0 1 l. k nærme - efter øvrige aftale r u ge

PRAKTISK INFO Aldersgruppe: Børn under 10 år kun ifølge voksen. Små børn kan have svært ved at sidde stille i den halve time, kurset varer i restauranten. Mødested: Foran restauranten. Tilmelding: I receptionen senest dagen før inden kl. 19.00. Antal deltagere: Min. 6 pers. Pris: 60 kr. pr. person, gæster udefra 100 kr. pr. person. Børn under 5 år gratis. Guide: Hanstholm Camping, guiden taler dansk, engelsk, tysk og spansk (sidstnævnte efter forudgående aftale). Bemærk: Vi går uanset vejret (dog ikke i torden), påklædning derefter. Ingen garanti for ravfund men garanti for læring.

20 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK

LÆR-AT-FINDE-RAV Næsten alle, der går langs Vesterhavet, har prøvet at lede efter rav uden at finde noget, eller også er de kommet hjem med rigtig mange gule sten! På dette kursus hører du om rav og hvor og hvornår, det er godt at gå på jagte efter "Nordens Guld". Du lærer også forskelle metoder til at finde ud af, om det, du har fundet, er et stykke rav eller en sten. Kurset er krydret med lokale fif og anekdoter fra stranden lige nedenfor campingpladsen. Selve kurset varer ½ - ¾ time i restauranten, hvorefter vi slutter af med en kort tur på stranden, der ligger ved et 55 mio. år gammelt forstenet koralrev. Derfor er her meget rav og mange ravjægere.


KØR-SELV

PRAKTISK INFO

Med vores færdigpakkede kør-selv-ture kommer du godt rundt i Thy og ser nogle af vores seværdigheder - både kendte og mindre kendte

Pris: 40 kr. pr. rutebeskrivelse. Gæster udefra: 60 kr. pr. beskrivelse. Findes på dansk, engelsk & tysk.

Vi har udarbejdet ruterne, så du kan se flere forskellige ting på samme tur, og ud over kørselsvejledning og praktiske oplysninger om adgang til vand og toilet undervejs, indeholder beskrivelserne faktaoplysninger og i nogle tilfælde også lokale anekdoter og tips. Blandt ruterne kan nævnes ture gennem Nationalpark Thy, til fuglefjeldet Bulbjerg, fiskerlejerne Lild og Torup Strand, Vindmølletestcenter Østerild, Kirsten Kjærs Museum og Frøstrup Lejren (Thy Lejren). Vi har også en "Olsen Banden" rute, der bringer dig til flere af de steder, hvor filmen"Olsen Banden i Jylland" blev optaget. Hvis du står tidligt op og tager på Hanstholm Fiskeauktion har vi også udarbejdet en forklaring på, hvad der sker på auktionen, hvornår det er bedst at være der, klassificering af fisk, salgs- og købsteknikker, adfærdsregler samt hvordan du finder ud af i hvilken hal, dagens auktion finder sted.

BLIV VERY IMPORTANT CAMPIST Når du bor her, kan du købe et Very Important Campist (VIC) kort. På Hanstholm Camping giver kortet 20 % rabat i Restaurant Terrassen og i butikken (dog ikke cigaretter, aviser, blade & porto). Som noget nyt har vi i år fået flere lokale restauranter, attraktioner, outdoor-aktiviteter (golf, gokart, surfing), museum, kunsthåndværkere og bilværksted med på koret. Når du køber VIC-kortet, får du en liste over alle de steder, der giver rabatter og hvor store, rabatterne er.

Bunkermuseum Hanstholm - op til 33% rabat

Thy Gokart - 10 % rabat

PRAKTISK INFO Pris: VIC-kort: 250 kr., varer i 14 dage fra indkøb og kan ikke kombineres med andre kort, særlige begivenheder, særlige priser, træf o.lign. Kortet kan kun købes af gæster, der bor på Hanstholm Camping. Bemærk: Når du køber VIC-kortet, skal du selv tjekke de forskellige steders åbningsog lukketider, og du skal huske at medbringe kortet for at få rabatten.

ByLindquist - 20% rabat

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 21


BUTIKKEN

I butikken kan du købe friskbagt morgenbrød og ”basser”. Vi har et bredt udvalg af de mest almindelige fødevarer og også et vareudvalg specielt tilegnet feriegæster og andre, der rejser „let“. Du kan også finde en lille campist-afdeling, hvor vi bl.a. sælger pløkker, vandpumper, klosetvæske, sikringer og gas - også tysk gas. Butikken har en velassorteret lystfiskerafdeling, og på butikkens „­Wall of Fame“ kan du se nogle af vores lystfiskeres rekordfangster. Butikken sælger økologisk baserede hudplejeprodukter med rav, souvenirs, lokalt produceret snaps fra Nationalpark Thy og lokalt kunsthåndværk lavet af bl.a. drivtømmer og rav.

22 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK

STID G N I N er ÅB ptemb

- Se Påske n! å døre tp Se skil

BEMÆRK Du kan købe et VIC-kort og få 20 % rabat i butikken. Dog ikke cigaretter, porto, aviser/blade. Kortet kan ikke kombineres med andre kort, særlige arrangementer, træf o. lign.


Hanstholmburgeren

Kyllingesandwich/food-to-go

Husets vin

Kyllingebryst med salat og brød

Laksesandwich/food-to-go

Stjerneskud

Miniburger til børn

RESTAURANTEN Restauranten tilbyder a´la carte, voksenretter, børnemenuer, snacks, isvafler, poolbar og ”food-to-go”. Da vi bor ved Vesterhavet og i Nationalpark Thy serverer vi naturligvis også specialiteter baseret på lokale råvarer. Det gælder bl.a. vores helt eget Stjerneskud og Hanstholm Burgeren. Vi tilbyder også enkelte retter til vegetarer men kan ikke imødekomme ønsker fra allergikere.

Food-to-go & take-on-board

GSTID N I N B Å - 31

7 UGE 2på døren

t Se skil gn. æf o. li r t , r e l Lejrsko r nærmere ef te aftale

PRAKTISK INFO Bordreservation: Vi anbefaler bord-reserveration. Det sker i i restauranten indenfor dennes åbningtid. Pris: Se menukortet. Husk du kan købe et VIC-kort og få 20 % rabat i restauranten. Kortet kan ikke kombineres med andre kort, særlige ophold, træf o. lign.

I højsæsonen kan du forudbestille “food-to-go” (morgenmad og/eller frokost) i restauranten. HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 23


STALD VINUR

RIDETURE- & FERIER, SOMMERCAMP & ”HØ-HOTEL”

24 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK

UGE 27 - 31 2 TIMERS TURE Mandag – lørdag kl. 10.00, 15.00 & 20.00 Øvrige uger: Efter nærmere aftale 2 timers ture Rideferier Ponytrækning


Stald Vinur er opkaldt efter vores første islandske hest, der kom hertil direkte fra Island I højsæsonen kan du deltage på en af vores guidede 2-timers rideture for rutinerede eller urutinerede ryttere. I tvivlstilfælde er det guiden, der afgør hvilket hold, der passer til dig. Du kan også bo her med din egen hest, da vi tilbyder "Gæst med hest" og ”Hø-Hotel” med egen fold, læskur, vand, græs/hø og vores hestekraft. Nærmere aftale nødvendigt da vi skal have kopi af vaccinationsattester i god tid inden, I ankommer.

Stald Vinur tilbyder i 2018 Ponytrækning (se side 17). 2 timers tur: Langs Vesterhavet til bunkerne i Vigsø. • 2½ timers tur: Solnedgangstur langs Vesterhavet til bunkerne i Vigsø. • 3 timers tur: Badetur langs Vesterhavet til Vigsø Bugt. • 1 dages tur: Hjardemål Klitplantage (ca. 45 km). • 1 dages tur: Nationalpark Thy (ca. 50 km). • 3 dages tur: Hjardemål Klitplantage (i alt ca. 65 km). • 4 dages tur: Fuglefjeldet Bulbjerg & Thorup Strand (i alt ca. 100 km). • S  ommercamp: 1 uge med heste for hestetossede drenge og piger (uge 27 – 31). Reservér i god tid, da der kun er få pladser. • •

FAKTA STALD VINUR Aldersgruppe: Forhør i receptionen, benlængde og vægt kan være afgørende. Mødested: Stald Vinur, ½ time før afgangstidspunktet. Tilmelding: Receptionen senest dagen før, inden kl. 19.00. Pris: Receptionen har prisliste for alle ture. Guide: Hanstholm Camping. Bemærk: Badeturen samt 1, 3 og 4 dages rideferierne er kun for rutinerede ryttere.

Badetur

Rekvirér vores specialbrochure ”Rideferie langs Vesterhavet – i Danmarks sidste vildmark”. Du skal følge guidens instrukser, ellers kan du blive sat af holdet. Al ridning sker på eget ansvar.

1 dags tur

3 og 4 dages rideferie

2 timers tur

Gæst med hest

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 25


HERRETUR TIL DET GULE REV

26 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


Mere end 5.000 lystfiskere overnatter her hvert år, og det er der mange gode grunde til Vores 300 kvadratmeter store fiskerensehus danner rammen om et helt særligt fiskerfællesskab, hvor der både er plads til at filettere, pakke, indfryse dagens fangst og fortælle lystfiskerhistorier. Vi hjælper gerne med at booke pladser på kutterne, der sejler fra Hanstholm til lystfiskerparadiset Det Gule Rev, der også kendt som ”rekordernes rev”. Mange af vores lystfiskere har hevet rekordfangster med hjem herfra. Nogle af gutterne og deres fangster kan ses på vores ”Wall of Fame” i butikken, der også har en velassorteret afdeling for lystfiskere. Forhør i restauranten om mulighed for at købe ”food-to-take-on-board”.

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 27


FOR NATURFOLKET - RÅT, VILDT & UNIKT

28 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


Hanstholm Camping ligger midt i en natur, der byder på utrolig mange muligheder Vi bor: • D  irekte ved Vesterhavet og tæt på Cold Hawaiis

nordligste surfspot, The Middles. Derfor har vi mange surfere boende. • V  ed Danmarks eneste forstenede koralrev.

Det tiltrækker fossil- og ravjægere. • M  ed direkte adgang til Danmarks flotteste cykelsti.

Du kan cykle 30 kilometer til højre og ende ved Fuglefjeldet Bulbjerg, eller du kan cykle 30 kilometer til venstre og til havbadet i Vorupør. • L  ige midt i ”Rideruten Thy”. Vores egen stald, Stald Vinur,

tilbyder "Gæst med hest" og ”Hø-Hotel”. • M  ed ”Vestkystruten” tværs igennem campingpladsen.

Mange vandrere og cyklister går i ”pit-stop” her undervejs fra den dansk-tyske grænse til den nordligste del af Danmark. • P  å kanten af Nationalpark Thy. Det tiltrækker vildt-, plante-,

svampe- og bærinteresserede. • I Danmarks sidste Vildmark. Vi har tre forskellige fredninger,

og da vores natur er så uberørt, lever her kronhjorte, ræve, harer, sjældne fugle, ulve, hugorme & sæler. På land vokser havtorn, vilde urter, skovbrombær, hindbær, revling, enebær, hyld & hyben. • I vandet ud for campingpladsen lever den lækre

spisefisk multen. • P  å Nordeuropas skrænt med den bedste termik.

Vi har egen „lufthavn“ med start- og landingsplads til modelflyvere og paraglidere. • P  å Hanstholm Camping regner det under 400 millimeter

om året, det er ca. det halve af landsgennemsnittet, og solen skinner ca. 35 % flere timer end i hovedstadsområdet.

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 29


LEJRSKOLER, STORE OG SMÅ TRÆF

SMÅ & STORE LEJRSKOLER

FOR FAMILIER & FIRMAER

Vi har hvert år besøg af mange lejrskoler fra hele landet, og vi har masser af hytter, plads og muligheder for sjov, leg og læring for både store og små skoler. I kan selv lave jeres mad i hytterne eller det store udekøkken, eller vi kan lave maden for jer. Vi hjælper jer gerne med at skræddersy et godt program, bestille bustransport og lignende. Bestil vores lejrskolebrochure og hør mere om jeres muligheder, bl.a. tilbyder vi gratis lær-at-finde-rav-kursus, når I er her.

Du kan holde årets familiefest eller firmaarrangementet her hos os. Det er i den forbindelse muligt at booke nogle af de aktiviteter, der hører til vores voksentræf, nogle af menuerne herfra og lignende. Det gode ved at holde fest her er, at ungerne ikke keder sig (her er badeland, legepladser, mini-zoo m.m.) Du kan tillade dig at drikke en ekstra øl, for du skal jo kun gå hjem (her er masser af sovepladser).

TRÆNINGSLEJRE FOR SPORTSFOLK

TRÆF, KLUBBER &­FORENINGER

Vi har erfaring med at arrangere træf i alle størrelser og i mange forskellige anledninger. Det kan være i forbindelse med træningslejre eller afvikling af sportslige begivenheder inden for bl.a. cykling, surfing, modelflyvning og orienteringsløb.

Mange forskellige klubber og foreninger holder træf her hos os, fordi vi har den ideelle plads til både opvisning, udstilling og etablering af "beboelses-gader". Desuden har vi en stribe hytter, der ligger lige ud til pladsen, hvor der også kan opstilles spisetelte m.m.

30 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK


PRISLISTE

Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Priser med EGEN campingvogn, autocamper eller telt 23/6 til 11/8

9/6 - 23/6 og 11/8 til 20/8

Før 9/6 og efter 20/8

Voksen per nat

100 kr.

89 kr.

84 kr.

Barn op til 12 år per nat

70 kr.

65 kr.

55 kr.

Pladsgebyr unummerede pladser per nat

60 kr.

50 kr.

30 kr.

Pladsgebyr nummereret komfortplads per nat

80 kr.

50 kr.

40 kr.

Pladsgebyr udsigtsplads blå plads, 399-456 + 608-616 per nat

120 kr.

60 kr.

50 kr.

Hund per nat

15 kr.

15 kr.

15 kr.

Strøm per nat

40 kr.

40 kr.

40 kr.

Strøm per nat incl. varme

50 kr.

50 kr.

50 kr.

Trådløs internetforbindelse per døgn max 1.0/1.0 MB

Gratis

Gratis

Gratis

Hurtig internet USB stik per dag

40 kr.

40 kr.

40 kr.

Badeland

Inklusiv

Inklusiv

Inklusiv

Brusebad/varmt vand

Inklusiv

Inklusiv

Inklusiv

Alle nummererede pladser er komfortpladser med eget elstik, egen vandhane samt egen kloak tilslutning. Pladserne 399-456 og 608-616 er luksus udsigtspladser, alle med egen vandhane samt egen kloak tilslutning og en meget flot udsigt over havet. Alle U-nummererede pladser er pladser uden eget elstik eller egen vandhane eller tilslutning til kloak. Der er fælles elstik på arealet. En U-nummereret plads ligger på det store areal mod øst der er ingen pladsafgrænsning derfor egnet til træf og klubber. Pladserne 151 - 160 er autocamperpladser med faste kørespor af beton. Når du bor her er forbrug af varmt og koldt vand inklusiv, brug af trådløs WiFi er inklusiv, hastigheden er langsom, kun 1,0 / 1,0 MB sec. Husk at få en internet kode i receptionen. Har du brug for hurtig og sikker Internet forbindelse, kan du i butikken købe et kabel, som passer til 8 internetstik i udekøkkenet så har du lynhurtig og stabil internet forbindelse, helt op til 90/90 MB . Trådløs internet er maks. 1,0 / 1,0 MB hastighed. Vil du have lynhurtig internet med i forteltet, kan du leje et USB stik med 6/6 MB internet forbindelse for 40,- kr. per dag. Der er også hurtigt mobil internet data tilslutning på hele pladsen, password koster 40,- kr. per dag. Indtjekning efter kl. 12.00 - udtjekning før kl. 12.00.

VIC-kort (Very Important Campist)

Køb et Vic-kort og få 20 % rabat i Restaurant Terrassen og vores kiosk. Kortet giver også rabat til museum, outdooraktiviteter, kunsthåndværkere m.m. Læs mere om kortet side 21.

Rejseafbestillingsforsikring og fortrydelsesret

Booking af ophold på campingpladser er ikke omfattet af Forbrugeraftalelovens fortrydelsesret, idet udlejning af midlertidigt logi til ferieformål er undtaget jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, pkt. 12. Derfor anbefaler vi, at du tegner en afbestillingsforsikring. Du har mulighed for, umiddelbart sammen med din bestilling, at tilkøbe en rejseafbestillingsforsikring Almindelig ved sygdom og en rejseafbestilling "Udvidet i alle tilfælde".

Dækker kun i tilfælde af læge dokumenteret sygdom blandt en af rejse deltagerne. Forsikringen dækker således at hele det indbetalte beløb, minus betalingen for forsikringen, tilbagebetales til lejer, men kun i tilfælde af dokumenteret sygdom. Denne koster 4 % af rejsens samlede pris. Ønsker du en udvidet Rejseafbestillings forsikring så vælg " Rejse afbestillings forsikring i alle tilfælde".

Rejseafbestillingsforsikring i alle tilfælde

Dækker i alle tilfælde uanset årsag. Forsikringen dækker således at hele det indbetalte beløb, - minus betalingen for forsikringen -, tilbagebetales til lejer. Denne koster 7 % af rejsens samlede pris. Rejseafbestillingsforsikringen dækker indtil ankomstdagen kl. 12.00

HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 31

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

Rejseafbestillingsforsikring ”Almindelig ved sygdom”


HYTTEOVERSIGT

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

Hytte No. 1 + 3 + 5 + 13 + 15 + 17 4 sovepladser i enkeltkøjer i 2 separate soverum. Køkken, terasse med låge.

22 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 19/6 - 5/8

740

5180

Pris mellemsæson 10/6 - 24/6 og 6/8 til 19/8

650

4550

Pris lavsæson før 10/6 og efter 19/8

570

3990

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Kr. 150

Hytte No. 2 + 4 + 6 + 8 + 10 STUEPLAN

7 sovepladser i 2 seperate soverum, 4 enkeltsenge + 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. Toilet, brusebad, 2 terrasser, heraf en lukket som havestue og en ovenpå taget, køkken og opholdsrum

Køkken/Stue

GRILL TERRASSE Soverum

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 19/6 - 5/8

1220

8540

Pris mellemsæson 10/6 - 24/6 og 6/8 til 19/8

1020

7140

Pris lavsæson før 10/6 og efter 19/8

920

6440

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Kr. 200

Hytte No. 7 4 enkeltkøjer i et soverum. Køkken, terasse.

20 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 19/6 - 5/8

740

5180

Pris mellemsæson 10/6 - 24/6 og 6/8 til 19/8

650

4550

Pris lavsæson før 10/6 og efter 19/8

570

3990

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Kr. 150

Hytte No. 9 + 11 2 sovepladser i en dobbeltseng.

10 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 19/6 - 5/8

500

3500

Pris mellemsæson 10/6 - 24/6 og 6/8 til 19/8

430

3010

Pris lavsæson før 10/6 og efter 19/8

330

2310

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning 32 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK

Kr. 150

Soverum

35 kvm

1. SAL Bad

Terrasse vie eine Veranda

Trappe Trappe


HYTTEOVERSIGT

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

Hytte No. 12 + 14 + 16 6 sovepladser, soveværelse med dobbeltseng + 2 enkeltsenge i opholdsrum og hems, toilet, køkken, terasse med låge.

25 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 19/6 - 5/8

960

6720

Pris mellemsæson 10/6 - 24/6 og 6/8 til 19/8

830

5810

Pris lavsæson før 10/6 og efter 19/8

720

5040

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Kr. 200

Hytte No. 22 + 24 + 26 + 28 + 30 4 sovepladser, 1 separat soveværelsesrum med 1 dobbeltseng, hems med 2 sovepladser, toilet, køkken, terrasse med låge.

20 kvm

Toilet

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 19/6 - 5/8

880

6160

Pris mellemsæson 10/6 - 24/6 og 6/8 til 19/8

750

5250

Pris lavsæson før 10/6 og efter 19/8

640

4480

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Soverum

Kr. 200

Hytte No. 32 + 34 + 36 6 sovepladser, soverum med dobbeltseng + 4 enkeltsenge i soverum, køkken, toilet, 2 terasser, heraf en stor med "hav-kik" og låge.

25 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 19/6 - 5/8

960

6720

Pris mellemsæson 10/6 - 24/6 og 6/8 til 19/8

830

5810

Pris lavsæson før 10/6 og efter 19/8

720

5040

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Kr. 200

Hytte No. 40 + 41 + 42 + 43 + 44 7 sovepladser i 2 seperate soverum, 4 enkeltsenge + 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng, toilet, brusebad. Køkken med opvaskemaskine, opholdsrum, 2 terrasser heraf 1 stor med "hav-kig" og låge.

35 kvm

Toilet Soverum

Soverum

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 19/6 - 5/8

1220

8540

Pris mellemsæson 10/6 - 24/6 og 6/8 til 19/8

1020

7140

Pris lavsæson før 10/6 og efter 19/8

920

6440

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Terrasse

Terrasse

Køkken/Stue

Kr. 200 HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 33


HYTTEOVERSIGT

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

Hytte No. 50 - 56 8 sovepladser i 2 seperate soverum + hems, 4 enkeltsenge + 2 dobbeltsenge, toilet, brusebad, køkken med opvaskemaskine, opholdsrum, 2 store terrasser heraf 1 overdækket.

35 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 19/6 - 5/8

1330

9310

Pris mellemsæson 10/6 - 24/6 og 6/8 til 19/8

1100

7700

Pris lavsæson før 10/6 og efter 19/8

1000

7000

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Kr. 200

Alle hytter er udstyret med følgende: Køleskab, gryde, pande, kaffemaskine, ovn, bestik, kopper, service etc. for det antal personer hytten er til. Havebord og stole. Husk du kan leje en rengjort grill eller benytte et af vores store grillhuse gratis. Hyttepriser er inklusiv forbrug af strøm, vand & varme, persongebyr og miljøgebyr. Det er forbudt at ryge i hytterne, og der er ikke fjernsyn i hytterne. Obligatorisk rengøring består af en let rengøring, alle borde, stole, vask, spejl. WC rengøres, bruserum tørres af og rengøres, køleskab rengøres og gulve vaskes.

Leje af: Stor fryser til fisk 70 kr. per dag Opligatorisk rengøring af fryser 50 kr. per leje Grill 60 kr. per ophold Solvogn 50 kr. per ophold Pude og dyne 25 kr. per ophold Sengetøj 70 kr. per ophold Barnehøjstol 100 kr. per ophold Weekendseng 100 kr. per ophold Cykel 80 kr. per dag

Ønsker du en grundig rengøring, som inkluderer aftørring af alle skabe, skuffer, samt pudsning af vinduer, skal dette bestilles senest 5 dage før ankomsten, prisen for ekstra rengøring er 500,- kr. Vælger du kun en standardrengøring, er disse ekstra ting ikke inkluderet. Vælger du den ekstra grundige rengøring, kan du være sikker på, at huset er gjort grundigt rent. Der er ingen dyne, hovedpude eller sengetøj i hytterne, dette kan lejes eller medbring selv dette eller sovepose. Medbring selv viskestykker, karklud, sulfo og andre forbrugsstoffer m.m. Lej jeres egen 375 liters dybfryser til indfrysning af fisk for 70,- kr. per dag. Skal reserveres samtidig med hytten. Obligatorisk rengøring per fryser kr. 50,- per leje. Lejeperioden går fra efter kl. 15.00 til før kl. 11.00.

34 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK

Hytte-Hund

Det er efter nærmere aftale muligt at have hund med i enkelte af vores hytter, i så fald skal hunden medbringe eget bur, kurv eller tæppe. Vovse må ikke være i møblerne eller sengene. Pris: 150 kr. per hund per ophold.


Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

LEJ EN CAMPINGVOGN/ET TELT Lej en campingvogn Vi har vogne med plads fra 4 til 6 personer, udstyret med det almindelige køkkenudstyr. Vognene er direkte tilkoblet afløb, der er egen vandhane bag ved hver enkelt vogn. Der er ikke fjernsyn i vognene.

Adria 542 PK

Dethleffs Camper 510

4 personer. 2 enkeltkøjer i bag, dobbeltseng for. Fortelt med køleskab og havemøbler.

4 personer. 3 enkeltkøjer i bag etage 1 dobbeltseng for (bordet bygges om til dobbeltseng). Fortelt med køleskab og havemøbler.

Campingvogn 4 personers 1 dobbeltseng og 2 enkeltkøjer

6 personer. 1 dobbeltseng + 2 køjesenge + siddegruppe = 1 dobbeltseng. Fortelt med køleskab og havemøbler. 2013 Model

Campingvogn 6 personers 2 x dobbeltsenge og 2 x enkeltkøje

Dag Kr.

Uge Kr.

Højsæson pris 10/6 - 5/8

760

5320

Pris lavsæson før 10/6 og efter 5/8

590

4130

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Caravelair 476 Blue

150

Dag Kr.

Uge Kr.

Højsæson pris 10/6 - 5/8

960

6720

Pris lavsæson før 10/6 og efter 5/8

710

4970

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Lej et familietelt med 3 eller 4 sovepladser

150

Lej en tipi

Lej et familietelt og bo midt i naturen med alle dufte og lyde lige udenfor teltdugen. Teltet er udstyret med 2 rum med enten 3 eller 4 sovepladser. Der er opholdsrum med integreret bund. Teltet er udstyret med 3 eller 4 komfortable boxmadras enkeltsenge. I teltet er køleskab samt 220 volt elstik til f.eks. køletaske, PC, mobiltelefon etc. Desuden egen vandhane og afløb lige ved teltet og bord/bænk. Teltene er 18 - 25 kvadratmeter med almindelig ståhøjde i opholdsrummet. Er der flere personer end antal senge, skal der betales almindelig overnatningspris for disse, ligesom man selv skal medbringe liggeunderlag til yderligere personer. Medbring selv sovepose, lagen, pude, kogegrej og service, evt. køletaske, elledning, mm.

Vores 70 kvm. store tipi er velegnet til store grupper, lejerskoler, arrangementer o. lignende. Kan kun lejes i højsæsonen og efter forudgående aftale. Leje per dag: 1.000 kr. Leje per nat inklusiv 25 personer: 2.000 kr. Der er ingen udstyr i tipien.

Modelfoto Eksempel på indretning. 4-personers telt - Per dag: 560,- kr. inkl. 4 personer 3-personers telt - Per dag: 540,- kr. inkl. 3 personer Prisen er inklusiv personer som der er senge til. Obligatorisk slutrengøring per udlejning: 100,- kr. HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK · 35


Vesterhavet Heste Stald Vinur

30

461

459

606

467 469

471

2

477

473 475

3 5

Strandgyden

6

550 575 548 573

525

524 549

523

522 547

521

520 545

519

518 543

517

516 541

508 533

534 559

Havvejen

510 535

538 563 536 561

596

570 595

594

419

418 416

415

414

592

564 589

588

413

586

411

562 587 560 585

556 581

409 407

580

405

28

402

351

29 30

353

355

357

31

359

32

139

Mågestrædet 354 356 358 360 362 364 366 301 303 305 307 309 311 Fiskestrædet

6

2 7 20

124

171

122

169

120

22 24

170

109

114

167

Fyrstien

112

161 159

110

103

164

215

162

213

160

211

158

155 153

220

271

218

269

216

267

214

265

212

263

210

261

208

259

206

257

204

255

217

166

157

107

28 30 32

219

168

163 116

26

221

118

111

16

302 304 306 308 310 312

165

115 113

14

207

154

205

150

34 36

40

209

156

152 2

151

203

41 42

31

21 16

20

44

254 253 251

202 200

6

17 8

43

Fodboldbane

25

101

Skrænt Reception Vaskeri Butik Børnehus Grillhytter* Toilet, Bad og Familierum Handicap Toilet Mini-zoo Bom, indkørsel Check-ind Fiskerensehus og frysere Bilvask Tømning af spildevands-tank Tømning kemisk toilet Restaurant Terrassen Puslerum Tørrehus* Ponyfold Stald Vinurs - Islandske heste Gæsteparkering Teltpladser Omklædning for svømmegæster Udlejning af mooncars Tipi Værelser Svæveflyverområde Udekøkken med terrasse Krolfbane

300

13

119

105

31

17 7

117

bane

28

Ponyfolde

22

400

121

Vandrutche

26 27

404

133

Petanque

252

Legeplads

7

Basketball /hockey Beach Volley

Hundelegeplads

21

1

2

23

3

4

25

5

6

3

10

1

11

32 22

Hanstholm

27

12

8

7

10

9

11 13 17 15

CHECK

-IN

30 32 34 36 38 40

50

46

51

48

52

50

53 54 55

47

60

49

62

51

64

52

53

66

54

55

68

56

57

70

58

59

Urtestien

19 15

Nålestien

Pool

8

26 5

25

25

131

14

23 24

12

135

Solterrasser

21 22

141

137

29

20

406

25

Hirtshals

19

Klit Friareal

412

401 399

Løkken

16 17

408

584

Skagen

14

410

582

Udlejningstelte

13

420

417

590

11 12

422

421

568 593

558 583

532 557

Legeplads

572 597

423

Koglestien

507

512 537

598

8 10

424

Svampestien

509

540 565

574 599

566 591

542 567

514 539

515 513

546 571 544 569

600

Lærkestien

526 551

576 601

426

425

Bøgestien

552 577

7

458 460 462 464 466 468 470 472 474

452 450

602

578 603

Granstien

528 553

554 579

Udsigten

529

511

HANSTHOLM

465

463

456 454

Skovly

530 555

Klitvejen

50

610 608

1

604 531

527

0 10

614 612

616

Ravvejen

22

100 m

Hestegyden

Svæveflyverområde

Lyngvejen

23

72

63 65

Eget vand, strøm og afløb på alle nummererede pladser.

67 69

Gratis trådløst internet 1/1 overalt.

71 73

Hamborgve 24

Vand El-stik Brandudstyr Sti til havet Hytter

Udsigtspladser Udlejningstelte Udlejningscampingvogne Autocamperspor*

j

Vigsø

Gæstepark

ering

*

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne

Hamborgvej 95 . DK-7730 Hanstholm Tel. +45 97 96 51 98 info@hanstholm-camping.dk

www.hanstholm-camping.dk

Hanstholm Camping 2018 (DK)  
Hanstholm Camping 2018 (DK)