Page 30

LEJRSKOLER, STORE OG SMÅ TRÆF

SMÅ & STORE LEJRSKOLER

FOR FAMILIER & FIRMAER

Vi har hvert år besøg af mange lejrskoler fra hele landet, og vi har masser af hytter, plads og muligheder for sjov, leg og læring for både store og små skoler. I kan selv lave jeres mad i hytterne eller det store udekøkken, eller vi kan lave maden for jer. Vi hjælper jer gerne med at skræddersy et godt program, bestille bustransport og lignende. Bestil vores lejrskolebrochure og hør mere om jeres muligheder, bl.a. tilbyder vi gratis lær-at-finde-rav-kursus, når I er her.

Du kan holde årets familiefest eller firmaarrangementet her hos os. Det er i den forbindelse muligt at booke nogle af de aktiviteter, der hører til vores voksentræf, nogle af menuerne herfra og lignende. Det gode ved at holde fest her er, at ungerne ikke keder sig (her er badeland, legepladser, mini-zoo m.m.) Du kan tillade dig at drikke en ekstra øl, for du skal jo kun gå hjem (her er masser af sovepladser).

TRÆNINGSLEJRE FOR SPORTSFOLK

TRÆF, KLUBBER &­FORENINGER

Vi har erfaring med at arrangere træf i alle størrelser og i mange forskellige anledninger. Det kan være i forbindelse med træningslejre eller afvikling af sportslige begivenheder inden for bl.a. cykling, surfing, modelflyvning og orienteringsløb.

Mange forskellige klubber og foreninger holder træf her hos os, fordi vi har den ideelle plads til både opvisning, udstilling og etablering af "beboelses-gader". Desuden har vi en stribe hytter, der ligger lige ud til pladsen, hvor der også kan opstilles spisetelte m.m.

30 · HANSTHOLM CAMPING 2018 · THY FERIEPARK

Hanstholm Camping 2018 (DK)  
Hanstholm Camping 2018 (DK)