Page 1

Der findes en Iseki til alle ĂĽrstider


Allround - hele året Historien om Iseki er frem for alt imponerende. I 1920’erne stod selskabets grundlægger Kunisaburo Iseki overfor et vanskeligt valg – enten at overtage familiens gård og blive bonde eller at realisere sin vision for mekanisering af et landbrug, der på det tidspunkt var domineret af okser og heste som trækkraft i markarbejdet. Han valgte begge dele, og hans vilje og fokus på at udvikle maskiner til modernisering af landbruget resulterede i 1926 i etableringen af et lille firma med fokus på landbrugsredskaber til dyrkning af ris. Det blev starten på et industrieventyr og det børsnoterede selskab, der i dag kendes som Iseki & Co. Ltd., Japan.

Altid i Top 3 på verdensplan

Der er også en Iseki til dig

Her 90 år efter firmaet blev grundlagt, kan man vist roligt slå fast, at Iseki er blevet stor. Mærket ligger konstant placeret i gruppen af verdens førende producenter, og det påstås, at hvis ranglisten blev opgjort efter antal registrerede patenter og innovative løsninger, så lå Iseki nummer 1. Med 7 store produktionsenheder og enten egne salgsrepræsentationer eller distributører i hele verden er omsætningen enorm.

Der er mange forskellige størrelser og udstyrsniveauer at vælge imellem i Iseki´s produktprogram, for kundernes behov er nu engang meget forskellige.

Erfaring er den bedste lærer

Kombinationen af japansk teknologi og kvalitet, nordisk komfort, backup og lokale redskaber er stærk. Det sikrer brugerne størst mulig driftssikkerhed og produktivitet i arbejdet og er hovedårsagen til, at de blå Iseki plæneklippere, redskabsbærere og kompakttraktorer er kendt over hele verden og gennem årene har optjent et ry som innovative, pålidelige, komfortable og effektive maskiner med uhørt lang levetid.

Produktionen af traktorer tog fart i 1964 efter overtagelse af licenser, dele og værktøjer fra Porsche Diesel i Tyskland. Traktorerne blev solgt i Japan under navnet ”Iseki Standard Star”. Med afsæt i denne produktion tog udviklingen af Iseki´s egen teknik og egne modeller fart, og her 90 år efter bondedrengen havde store kvaler om sin fremtid, producerer Iseki blandt meget andet kompakttraktorer fra 15 - 66 hk og mange forskellige græsklippere til den grønne sektor i hele verden.

Det bedste fra flere verdener

Iseki-traktorer- og -plæneklippere er et velkendt syn i Norden, hvor HCP siden 1978 har varetaget distributionen gennem uafhængige forhandlere i Danmark, Sverige og Norge.

Kompakttraktorerne fås f.eks. med både ROPS-sikkerhedsbøjle og luksuskabiner, og valget mellem frontlifte, PTOudrustning, antal hydraulikventiler, joystickbetjening osv. giver rig mulighed for at optimere traktorerne til individuelle behov. Plæneklipperne leveres også med mange forskellige klippeborde. Typer med sideudkast, bagudkast, mulching, opsamlere indgår i udstyrslisten, hvor også rotorklippere osv. har fundet en plads. Der er naturligvis stor forskel på, om der skal slås græs på en stor fodboldbane eller en park med mange forhindringer, men løsningerne findes. Et særligt kapitel er de mange lokale redskaber, der produceres til kompakttraktorer. Her er mulighederne om muligt endnu større, og det er de lokale traditioner også. Nogle steder skal sneen fejes, andre steder skubbes og der er endda områder, hvor sneslynger er det almindelige. Her er de lokale forhandleres kendskab til lokale producenter vigtigt. De ved, hvor kunderne får den bedste kvalitet og de bedste redskaber til opgaven. Du kan trygt købe en Iseki producenten, importøren og de lokale forhandlere vil gøre alt for at sikre dig størst mulig udbytte af din investering.

2


Indhold GrĂŚsklippere Tekniske data - GrĂŚsklippere .................................................................................................... 4 Iseki Zero Turn........................................................................................................................... 5 Iseki SF..................................................................................................................................... 6 Iseki SF235............................................................................................................................... 8

Kompakttraktorer Tekniske data - Kompakttraktorer.............................................................................................. 10 Iseki TM 3185........................................................................................................................... 14 Iseki TXG................................................................................................................................... 16 Iseki TM 3217/3267.................................................................................................................. 18 Iseki TH..................................................................................................................................... 20 Iseki TLE 3400 Economy............................................................................................................ 22 Iseki TG..................................................................................................................................... 24

3


Professionelle klippere til krævende chauffører Der findes et klippebord til enhver opgave - uanset vejret

Iseki´s græsklippere er konstrueret til professionelt brug. Klippefinishen, motorkraft og ergonomi er i absolut topklasse og tilfredsstiller selv de mest kræsne brugere. Selve maskinprogrammet dækker de fleste behov. Du kan få din Iseki med forhjulsstyring, baghjulsstyring eller som zero-turn og med mange forskellige klippeborde, så klipperne kan matche enhver klippestrategi.

Spørg din lokale forhandler til råds og få det helt rigtige klippebord på din Iseki. • Iseki rotorklipper m. bagudkast, klippebredde 180 cm • 30-120 mm, Flip-Up system for nem rengøring/ vedligehold • Rotorklipper m. sideudkast, 150 – 180 cm og evt. mulchingkit • Rotorklipper, GMR m. bagudkast 150 – 180 cm • Rotorklipper, GMR m. hydr. højdeindstilling og tilt-up. 150 – 180 cm • Rotorklipper, GMR Triplex rotorklipper m. mekanisk/ hydraulisk drift. 250 cm • Slagleklipper, Müthing mulchklipper, 140 eller 160 cm. Std.-monteret med ”haj-finne” modskær for flot finish i både kort/langt og vådt/tørt græs. Specielt tilpasset for Iseki SF’s originale liftarme.

Produktivitet Produktivitet er et af nøgleordene i Iseki´s produktudvikling. De professionelle klippere lever op til målet og har ydermere nogle ekstra gode features. For eksempel er opsamleren i SF235 utrolig effektiv, selvom græsset er vådt. Det skyldes kombinationen af en midtmonteret sugeslange og en centermonteret turbine. Og Iseki SF kan udstyres med en luksuriøs kabine, så chaufføren har optimale forhold, uanset om solen skinner, regnen plasker ned, eller det er bidende koldt om vinteren, når basismaskinen bruges som redskabsbærer i glatførebekæmpelsen.

Maskiner skal købes lokalt – der hvor du får service Selv professionelle chauffører kan have brug for et godt råd om klipperindstilling, kørsel og daglig service. Her kommer de lokale Isekiforhandlere ind i billedet. De kender klipperne og deler gerne gode råd, tips og tricks med deres kunder – og så kan de selvfølgelig levere førsteklasses service, hvis der undtagelsesvist sker maskinstop, eller det er tid for et hovedeftersyn.

Tekniske data græsklippere Zero Turn

SF

SF 235

Varianter

SZ 330

SF 310

SF 370

Motortype

Iseki E3CD

Iseki E3CD-VG03

Iseki E3CD-VTG turbo

Cylindre, antal Køling Motoreffekt kW/hk Transmission

SF 235 Opsamler Iseki E3CD

3

3

3

Væske

Væske

Væske

23,5/32 Hydrostatisk

Hastighedsområder

1

Max. hastighed, km/t

17

Træk

SF 235 Mulching

22/30

26,5/36

Hydrostatisk m. dobbelt pedal, gasautomatik og differentialespærre

24/32 Hydrostatisk m. dobbeltpedal. Gasautomatik, Cruise control, aut. 4WD og differentialespærre

2

1

19

23

15

Baghjul

4WD (aut. 4WD)

Styring

Zero-turn

Baghjul, servo

Baghjul, servo

Andet

Pendlende foraksel og aktiv bremsepedal

Stort redskabsprogram til helårsmaskine

Specialmaskine for græsklipning og evt. opsamling via stor, centralt placeret sugeslange

PTO

4WD (aut 4WD)

Fast PTO-aksel (2.600 rpm)

Til frontmonterede redskaber, 2.000 omdr.

-

Kraftoverføring klippebord

PTO

Front-PTO

Fast PTO-aksel

Højderegulering klippebord

Hydraulisk, el-betjent

Manuelt

El

El-tilkobling af PTO

Eltilkobling af PTO

150-180

150-180

152

Bagudkast

+

+

+

Sideudkast

+

+

Mulching

+

Biokit

Opsamling/kapacitet, liter

-

Længde/bredde u. klipper, cm

232/148

243/120

233/126

233/126

Højde uden/med bøjle, cm

129/195

148 (top af rat)

212 med bøjle

212 med bøjle

Tilkobling af klippebord Klippebredde cm

+

-

-

950/højtip 190 cm

Kabine

-

Option

-

Komfort

Tydelig instrumentering, indstilleligt sæde m. armlæn og rullesele, indstillelige styrehåndtag, kopholder. Easy-lift v. service.

Gummiophængt platform, kombi omdrejnings- og timetæller, brændstofmåler, temperaturmåler for kølevand, indikatorlys for 4WD. Ergonomisk sæde m. armlæn og sikkerhedssele.

Indstillelig ratstamme (350), timetæller, brændstofmåler og kontrollamper for 4WD/auto 4WD, ladestand og olietryk. Leveres med styrtbøjle som standard. Lygtepakke for indregistrering (option). Iseki SFH 235 med opsamler: Kontrollampe for fyldt opsamler og hydraulisk tip

Dæk for+bag Levering

26x12.00 + 15x6.0-6

23x10.5-12+20x8.0-10

26x12.0+23x8.5

Lagermodel

Lagermodel

Lagermodel

23x10.50-12+18x8,5-8 Lagermodel

Lagermodel

Alle oplysningerne om tekniske data er vejledende - spørg din forhandler om råd og vejledning vedr. udstyrsniveau og dækmontering. Ret til ændringer i tekniske specifikationer uden varsel forbeholdes.

4


23,5/32

hk

Fakta Vandkølet 3-cylindret Iseki dieselmotor 1498 ccm / 32 hk Hydrostatisk transmission Topfart 17 km/t Foldbar styrtbøjle Vogntræk kan monteres Klippeborde er PTO-drevne Rotorklipper med sideudkast 1,5 – 1,8 m Rotorklipper med bagudkast 1,5 – 1,8 m Mulchingkit fås til alle klippeborde

Iseki Zero Turn Iseki Zero Turn er en specialmaskine med virkelig stor klippekapacitet – en af markedets absolut kraftigste. Klippebordene drives via en kraftig, fast PTO-aksel, og maskinrummet gemmer en kraftfuld motor med 32 hk, der driver klippeborde op til 180 cm frem med en topfart på 17 km/t. En pendlende midtophængt foraksel sikrer stabil kørsel i al slags terræn. Som en ekstra sikkerhed har Iseki Zero Turn en aktiv bremsepedal. Med Iseki Zero Turn får du en behagelig arbejdsplads med indstilleligt ergonomisk sæde, armlæn, sikkerhedssele, kopholder og en stor plan bund til fødderne. Klippehøjden indstilles nemt fra førersædet.

Med et fast beslag foran og et specielt løfteværktøj tippes maskinen op. Det giver fri adgang til rengøring, knivskift og service af klippebordet.

Billig græsklipning Græsklipning med Iseki Zero Turn er billigt. I grove træk får du dobbelt så meget klippekapacitet for pengene i forhold til andre klippesystemer. Med 180 cm klippebredde og helt op til 17 km/t er produktiviteten enorm.

5


Iseki SF

30-36

hk

Meget for pengene Iseki SF er en allroundmaskine. Du får glæde af den året rundt som en driftssikker og fleksibel arbejdskraft. Med en konkurrencedygtig anskaffelsespris, lang levetid og mange driftstimer får du en særdeles lav timepris, der pynter på ethvert driftsregnskab.

Iseki SF-modellerne er nogle af markedets absolut bedste baghjulsstyrede græsklippere. Det er også en fleksibel redskabsbærer, der kan løse mange forskellige opgaver året rundt. Uanset om du har brug for en græsklipper med suveræn klippefinish, en redskabsbærer med lad og minimal venderadius eller en snerydningsmaskine med luksuskabine, kost og valseudlægger, så er SF-modellerne et godt valg.

Der findes et klippebord til enhver opgave Vælg mellem 6 forskellige klippeborde med arbejdsbredder fra 150-250 cm og evt. mulchingkit.

SF Varianter

SF 310

SF 370

Motortype

Iseki E3CD-VG03

Iseki E3CD-VTG turbo

Fakta SRM klippebord

Cylindre, antal

Høj kapacitet - ensartet klippehøjde Jævnt bagudkast i fuld bredde Nem af- og påmontering på Iseki SF Nem vedligehold med ”Flip-Up” funktion Nem smøring (uden afmontering af dækskærme) Svejset 4,5 mm gods med forstærkning af front og sider

Motoreffekt kW/hk

3

Køling

Væske

Transmission

22/30

26,5/36

Hydrostatisk m. dobbelt pedal, gasautomatik og differentialespærre

Hastighedsområder Max. hastighed, km/t Træk

2 19

23 4WD (aut. 4WD)

Styring

Baghjul, servo

6


Fakta

Lugstein luksuskabine

2 modeller – SF310 og SF370 3-cyl. ISEKI dieselmotor, vandkølet Max. effekt 30 og 36 hk Hydrostatisk transmission Dobbelt HST-pedal og gasautomatik 4WD/4WD aut. / differentialespærre PTO m. el-tilkobling Kombi omdrejnings- og timetæller Indikatorlys for 4WD, olietryk og ladestand Kølevandstemperatur Brændstofmåler

Når man sidder godt og kan køre i al slags vejr, får man løst flere opgaver. Iseki SF370 kan udrustes med en dejlig panoramakabine med tonede ruder, visker/vasker, tagrude, 2 arbejdslys i front og varmeapparat med støvfilter.

Indregistrering? Iseki SF370 kan leveres synet og indregistreret med komplet lygtekit, inkl. horn og 7-polet anhængerstik

Ekstra muligheder

Komfort og ergonomi På ISEKI SF sikrer en gummiophængt førerplatform, servostyring, et justerbart rat, sæde og armlæn en behagelig arbejdsplads, hvor alle betjeningsgreb er indenfor rækkevidde og nemme at bruge. Ergonomien hjælpes yderligere på vej af Cruise Control, der som fartholder sparer højre fod for at skulle holde HST-pedalen nede ved lange træk.

Brugervenlig SF-modellerne er nemme at køre, for alle betjeningsgreb er logisk placerede og tydeligt markerede. Endvidere har Iseki SF autofunktion af 4 WD. Det sikrer optimalt greb i underlaget og en venderadius, som er en af markedets mindste. Det giver effektiv kørsel, og gør det nemt for skiftende chauffører at opnå en produktiv arbejdsdag uden fejlbetjening.

7

• Hydraulisk DV-udtag i front og bag til styring af bl.a. kost, sand/salt-udlægger, sneslynge m.m. • Ekstra løftecylinder til tunge frontmonterede redskaber • Bagmonterede vægte som ballast for tunge frontredskaber • A-ramme for hurtigt redskabsskift • Vogntræk


Iseki SF235

32

hk Iseki SF235 er en specialmaskine til græsklipning, og det kan ses på plænerne efter klipning – ensartet finish med konstant klippehøjde. Som specialmaskine kan den leveres med rotorklippebord, bagudkast og græsop­samler eller med Iseki’s suveræne mulching-klippebord. SF235 forener høj kapacitet, driftssikkerhed og brugervenlig betjening med det aller­­vigtigste – et perfekt klippe­resultat.

SF235 har autofunktion af 4WD. Det sikrer optimal fremdrift under alle forhold og giver minimal venderadius. SF235 Varianter

SF235 Mulching

Motortype Motoreffekt kW/hk Transmission

24/32 Hydrostatisk m. dobbeltpedal. Gasautomatik, Cruise control, aut. 4WD og differentialespærre

Træk

4WD (aut 4WD)

Styring

Baghjul, servo

Andet

Specialmaskine for græsklipning og evt. opsamling via stor, centralt placeret sugeslange

Opsamling/kapacitet, liter

8

SF235 Opsamler

Iseki E3CD · 3 cyl

950

Højtip 190 cm


Fakta Klippebord til opsamling Bredde 122 eller 137 cm Klippehøjde 30-120 mm Opsamler med centersug Indhold 950 l Hydraulisk aftipning Aftipningshøjde 190 cm

Du får også en effektiv løvsuger SF235 med opsamler er utrolig effektiv. Opsamling sker gennem en midt-monteret sugeslange via en centermonteret turbine. Den kombination hindrer tilstopning, selvom der arbejdes med store mængder græs eller blade, som måske oven i købet er fugtigt. Den kraftige opsamler giver dig først og fremmest langt større fleksibilitet i klippesæsonen, når du ikke behøver at tilpasse dine arbejdsplaner, hver gang det nordiske sommervejr driller. Men også Iseki SF235´s styrke som bladopsamler er vigtig, for derved forlænges dens årlige arbejdsperiode betydeligt.

9


Blå kompakttrakorer til grønne erhverv

TM 3185

TM 3217

TH 4367

Tekniske data kompakttraktorer Transmission

TM 3185

TXG 237

TM 3217

TM 3267

TH 4365

Mek. 6/2

Hydrostat, 2 grp.

Mek. 8/8

Hydrostat, 3 grp.

Hydrostat, 3 grp.

Motortype

Shibaura, 3 cyl.

Iseki E3112

Iseki E3212

Iseki E3CD

Iseki E3CG

Motorkraft

11,6 kW / 16 hk

13,3 kW / 22 hk

14 kW / 19,5 hk

18 kW / 25 hk

26,3 kW / 35,7 hk

14

25

27

27

40

6/2

-

8, fuldt synkroniseret

-

-

High-Low hastighed

-

-

-

-

-

Gear-gruppe, antal

2

-

2

-

-

8/8

Brændstoftank, l Gear, antal

Frem/bak, antal

6/2

-

Gasautomatik

Nej

Nej

Hastighed, km/t

0-19

0-15,3

1,5-22

0-23

0-32

PTO bag, omdr./min. 2-trins igangsætning

540

540 (uafh.)

540

540 (uafh.)

540/1.000

PTO midt, omdr./min.

-

2.000 (uafh.)

Frontlift/PTO, kat./omdr.

-

kat. 0/540 (option)

Hydraulikpumpe, l/min.

-

-

-

-

-

Hydraulikventiler, for + bag

0 + 1 DV

0 + 1 DV

0 + 1 DV

0 + 2 DV

0 + 2 DV

Joystickbetjening

-

Option

Option

Option

Sikkerhedsbøjle

Sikkerhedsbøjle Lugsteinkabine (opt.)

Sikkerhedsbøjle Lugsteinkabine (opt.)

Sikkerhedsbøjle Lugsteinkabine (opt.)

Løftekapacitet 3-pkt. lift, kg

540

540

600

600

Generator, Amp.

40

40

40

40

236x93x224

248x121x228

288-282x110-129x232

312x128x243

Agri: 5.00-12+ 9,5-16

Turf: 18x8.50-8 + 26x12.00-12

Turf: 212/80D15 + 355/80D-20

Turf: 24x8.50-12 + 315/75D-15

Turf: 26x12.00-12 + 13,6-16

Lagermodel

Lagermodel

Lagermodel

Lagermodel

Lagermodel

Sikkerhedsbøjle/kabine

Dimensioner LxBxH, cm Dækmontering std. for + bag Levering

Ja

Ja

2.000

2.000

Kat. 0/540 (option)

kat. 1/540 (option)

Alle oplysningerne om tekniske data er vejledende - spørg din forhandler om råd og vejledning vedr. udstyrsniveau og dækmontering. Ret til ændringer i tekniske specifikationer uden varsel forbeholdes.

10


TLE 3400

TG 6495

TG 6675

TLE 3400

TG 6375

TG 6405

Hydrostat, 3 grp.

DualClutch IQ-transmission

TG 6495

TG 6675

HST

Iseki E3CD, 3 cyl.

Iseki 3-cyl, 1,65 l

Iseki 3-cyl, 1,5 l turbo

Iseki 4-cyl, 2.2 l turbo

Shibaura 4-cyl, 2.2 l turbo,

27,9 kW / 39 hk

26,6 kW / 36,2 hk

28,7 kW / 39 hk

35,1 kW / 47,8 hk

48,5 kW / 66.0 hk

43

40

40

53

53

-

8, dobbelt kobling

-

High - Low m. greb

2-trins HST

DualClutch IQ

HST (2-trins)

8 gear, dobbelt kobling

-

-

Standard

-

-

-

-

3 trin

3 trin

-

F24/R24

F3/R3

F6/R6

F24/R24

F6/R6

0-27

Turf: 0,6-32,5

Turf: 0-30,7 Agri: 0-34,3

Turf: 0-30,9 Agri: 0-33,1

Turf: 0,7-33,9 Agri: 0,8-39,4

Turf: 0-30,9 Agri: 0-33,1

540

540/750/1.000 Standard

540/750 Standard

540/750 Standard

540/750/1.000 Standard

540/750 Standard

-

2.000

2.000

Option

kat. 1/540 (option)

kat. 1/540 (option)

26

31,3

32,5

0 + 1 DV

2 + 2 DV

2 + 2 DV

3 trin

3 trin

Nej

2.000

2.000

kat. 1/540 (option)

kat. 1/540 (option)

47,8

39,8 2 + 2 DV

-

Standard

Standard

Sikkerhedsbøjle

Luksuskabine m. AC, sæde m. varme, radio m.m.

Luksuskabine m. AC, sæde m. varme, radio m.m.

Luksuskabine m. AC, sæde m. varme, radio m.m.

1.000

1.400

1.270

1.580

40

60

60

307x149x263

308x146x223

313x154x223

-

Turf: 212/80-D15 + 355/80-D20 Agri: 8-16 + 13.6-24

Turf: 212/80-D15 + 355/80-D20 Agri: 8-16 + 13.6-24

Lagermodel

Lagermodel

Lagermodel

2 + 2 DV

Standard

Standard Luksuskabine m. AC, sæde m. varme, radio m.m.

Luksuskabine m. AC, sæde m. varme, radio m.m.

1.700

1.580

245x155x236/265

341x180x225

60 341x181x225

75

Turf: 29x12.00-15 + 475/65-D20 Agri: 9.5-16 + 13.6-28 Lagermodel

11

47,8

Lagermodel

Turf: 29x12.00-15 + 475/65-D20 Agri: 9.5-16 + 13,6-28 Lagermodel


Blå kompakttrakorer fra 16 - 66 hk Iseki kompakttraktorer produceres fra 16 til 66 hk. De er alle produceret efter de berømte japanske kvalitetsforskrifter og kendes også blandt meget andet for deres enorme driftssikkerhed. Det resulterer i lave driftsomkostninger og lang levetid, så Iseki´s ejertidsomkostninger er ekstremt lave.

Allround – hele året Der kører mange Iseki kompakttraktorer i Norden. Det skyldes blandt andet driftssikkerheden, men deres store alsidighed og førerkomfort spiller også en vigtig rolle. Førerkomforten opnås ved at tænke brugervenlighed ind i designet og ved at anvende luksuskabiner, der opfylder de nordiske chaufførers krav om ventilation om sommeren og varme om vinteren. Iseki sikrer med andre ord chaufførerne ordentlige arbejdsforhold, uanset hvor lange arbejdsdagene bliver i sæsonerne.

Transmission efter behov og temperament Valgmulighederne indenfor transmissionstyper står typisk mellem det konventionelle synkroniserede manuelle gear eller HST med 1 eller 2 trin, men Iseki producerer også modeller med PowerShift, og i TG-serien findes også en avanceret transmission med dobbet kobling – Dual Clutch IQ-transmission. Valget bør træffes efter behov og arbejdsopgaver, men erfaringen viser, at chaufførens temperament og investeringsbudgettets størrelse også har indflydelse på beslutningen – uanset hvad, så har Iseki løsningen.

12


Dæk skal der til

Kabiner

Kompakttraktorer anvendes i mange brancher med vidt forskellige arbejds­ opgaver. Derfor varierer kundernes behov for dæk betydeligt. Du kan som hovedregel vælge din Iseki med dæk af traktortypen eller med turf-dæk, men der er typisk mange muligheder at vælge imellem. Tag din forhandler med på råd inden du bestiller dæk, så du får en optimal løsning.

Det regner, det sner, det blæser, det er bidende koldt og ind imellem skinner solen – det nordiske vejr er en udfordring for alle, der arbejder udenfor. Kabinekomfort er derfor vigtigt for mange kunder. Iseki´s kabiner hører til kompakttraktorernes elite. Rummelige, lyse og komfortable panoramakabiner er hovedreglen. Alle kabiner leveres med varme, og på visse modeller er der airconditioning med mulighed for tilvalg af klimaanlæg.

Pas på – traktorernes totalbredde og højde kan variere med dækmonteringen. Hvis du kører, hvor pladsen er meget trang, kan valg af dæk få afgørende betydning.

Frit valg mellem talrige modeller, transmissioner og specifikationer Iseki´s produktprogram er omfattende. Det vanskeligste er næsten at vælge, så brug din lokale forhandler til at finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Lave timepriser Anskaffelsespris, finansiering, driftsomkostninger, levetid og brugtpris er nogle af de vigtige elementer, når timeprisen for din kompakttraktor skal regnes ud. Det samme er Isekis´s alsidighed, som giver sig udslag i mange arbejdstimer hele året rundt og deraf følgende lave timepriser. Samlet set giver Iseki dig meget lave ejertidsomkostninger og en lav timepris.

Allround med frontlæsser Når man arbejder i de grønne erhverv er der mange løfteog transportopgaver. Af samme årsag kan din Iseki udrustes med frontlæsser. Det store antal Iseki-kompakttraktorer i drift i hele Europa betyder, at flere producenter har udviklet læssere til Iseki. Spørg din forhandler til råds om valg af frontlæsser, så styrke, tekniske features, betjening og redskabsfæste kommer til at matche dine behov.

13


Iseki TM 3185

Lille kompakttraktor med stor arbejdskapacitet Sætningen ”hellere lille og vågen, end stor og doven” passer perfekt på Iseki TM 3185, der er lille af krop, men meget ”vågen”, når det kommer til at arbejde. Den lille traktor løfter for eksempel hele 480 kg i liften, og med servostyring kommer den smidigt rundt om hjørnerne. Iseki TM 3185 er kompakt i ordets egentlige forstand. Den måler kun 93 cm i bredden m. agridæk og er 236 cm lang med liftarme. Inden for de yderst begrænsede mål er der både plads til en væskekølet 3-cyl. Shibaura motor med 16 hk og en helt igennem fornuftig arbejdsplads til chaufføren, der nemt kan komme af og på den lille kompakttraktor, for gulvet er næsten plant.

TM 3185 Transmission

Mek. 6/2

Motortype

Shibaura, 3 cyl.

Motorkraft

11,6 kW / 16 hk

Frem/bak, antal

6/2

Hastighed, km/t

0-19

14

16

hk


Sikkerheden er på plads

Hurtigt frem til jobbet

Den mest iøjnefaldende sikkerhedsanordning er en kraftig sikkerhedsbøjle, hvilket reducerer risikoen for personskade, hvis uheldet er ude, men traktorens øvrige delelementer er optimerede med sikkerhed for øje. Der er f.eks. skridsikre trin i begge sider og god plads til fødderne ved pedalerne – også med sikkerhedsstøvler.

Det er altid rart at komme hurtigt frem mellem arbejdsstederne. Iseki TM 3185 kører op til 19 km/t med turf-dæk, så produktiviteten er høj.

Hvorfor nøjes med en ”kineser”? Iseki TM 3185 er som alle andre af Iseki´s traktorer en kvalitets­ traktor. Den er lige så billig som en ”kineser”, men når det handler om kvalitet ophører sammenligningen. Der er japanerne alle andre overlegne! Iseki TM 3185 er billig i anskaffelse og drift, men har en lang levetid og høj bytteværdi, så ejertidsomkostningerne er minimale.

Ligeledes er betjeningshåndtagene logisk placerede og tydeligt markerede, så fejlbetjeninger undgås. Med suverænt udsyn omkring traktoren og gode lygter er der virkelig tale om en sikker traktor – både for chaufføren og for omgivelserne.

Sikkerhedsbøjle Servicevenlig Fronthjelmen på Iseki TM 3185 åbner i et stykke, så der er uhindret adgang til det daglige starttjek og service.

Nem at køre Logisk placerede betjeningsgreb med tydelig markering. Uhindret af- og påstigning.

Motor Driftssikker Shibaura 3-cyl. dieselmotor med væskekøling. 18 hk.

Dæk Leveret med turfeller agridæk

PTO, lift og hydraulik

Transmission

Iseki TM 3185 er konstrueret til at arbejde. Derfor er den også udstyret med både PTO (540 omdr.), et 3-punktslift i kategori 1 med positionskontrol, som løfter 480 kg og 1 DV hydraulikudtag. Det giver en lang række muligheder for at arbejde med redskaber.

Iseki TM 3185 omsætter motorens power til arbejde via en mekanisk 6/2 transmission med vendegear, 4WD og differentialespærre

15


Iseki TXG

22

hk

Iseki TXG er en succes! Der kører allerede mange hundrede eksemplarer i Norden hos boligselskaber, kirkegårde, små entreprenører og alle andre med behov for en lille, men professionelt udrustet kompakttraktor til det daglige arbejde. TXG er bygget i henhold til Iseki’s normer - kvalitet, fleksibilitet, driftssikkerhed, brugervenlig og lang levetid.

Iseki TXG har krydsbetjent hydraulik, der gør det nemt at betjene frontmonterede redskaber som f.eks. koste og sneplove.

16


Fakta 22,5 hk Iseki 3 cyl. dieselmotor PTO bag og midt Hydrostat med 2 grupper og lavt pedaltryk 4WD og differentialespærre Frontophæng og –PTO (ekstra) Fås med styrtbøjle eller Lugstein luksuskabine Den nyeste model TXG 237 har en 2-pedal hydrostat, så chaufføren nemt kan skifte mellem frem og bak, uden at fødder og ben belastes unødigt. TXG er utrolig nem at køre for betjeningerne er logisk placerede og tydeligt mærkede. Det gør det nemt for skiftende chauffører og eliminerer risikoen for fejlbetjening.

TXG 237 Transmission

Hydrostat, 2 grp.

Motortype

Iseki E3112

Motorkraft

13,3 kW / 22 hk

Hastighed, km/t

0-15,3

PTO bag, omdr./min. 2-trins igangsætning

540 (uafh.)

PTO midt, omdr./min.

2.000 (uafh.)

Frontlift/PTO, kat./omdr.

kat. 0/540 (option)

Sikkerhedsbøjle/kabine

Sikkerhedsbøjle Lugsteinkabine (opt.)

Rummelig luksuskabine Iseki TXG kan leveres med en rummelig Lugstein luksuskabine med varme og masser af arbejdslys. Kabinen øger naturligvis chaufførens komfort, uanset om det er regn eller sne og kulde, der er problemet. Ergonomien er optimal for en traktor i denne klasse – nem ind- og udstigning, god plads til benene, logisk placering af alle betjeningsgreb og et bagbelyst instrumentpanel fuldender billedet af en brugervenlig traktor.

Kabinen virker stor. Der er fine adgangsforhold gennem brede døre og masser af plads til chaufføren. Trods det er totalhøjden under 2 meter, så TXG kommer igennem selv de laveste åbninger. Når snesæsonen er ovre, er det nemt at afmontere frontliften. Fjern 4 nagler, frigør hydraulikslangernes lynkoblinger, og TXG’en er endnu mere kompakt og smidig at bruge som græsklipper med undermonteret klippebord.

17


Iseki TM 3217/3267 Iseki TM er et oplagt valg, hvis arbejdsopgaverne kræver en kompakttraktor mellem 19,5 og 25 hk. Her får man utroligt meget for pengene. TM fås i 2 modeller - TM 3217 med 8/8 transmission og vendegear eller TM 3267 med hydrostatisk transmission med 3 grupper, gas­ automatik og Cruise Control. Når kørselspedalen trykkes ned, øges omdrejningstallet automatisk (og omvendt), så det er nemt at køre traktoren. Samtidig bliver støjniveauet lavere, og brændstofforbruget minimeres til glæde for både driftsbudgettet og miljøet. Der er kælet for ergonomien i de nye TM-modeller. Bedre vibrationsdæmpning af førerplatform, forbedret betjening og frem for alt en 2-pedal hydrostat med lavt pedaltryk, så chaufføren belaster sine ben mindst muligt. Iseki TM er billig i sin klasse, men teknologi, funktionalitet og komfort er helt i top.

18


19,5 - 25

hk

2-pedal hydrostat med lavt pedaltryk skåner benene og optimerer ergonomien

Kompakt og smidig Om vinteren er TM ideel til snedrydning og glatførebekæmpelse. Begge modeller har 4WD og differentialespærre. TM-serien produceres med styrtbøjle, men leveres lige så ofte med en Lugstein luksuskabine med varme og ekstra arbejdslys både for og bag. Kabinen forener det komfortable med det praktiske. Der er for eksempel plads til de store vinterstøvler uden at ramme pedalerne, og der er fri udstigning til begge sider. Instrumenteringen er overskuelig, og betjeningsgrebene sidder logisk samlet i grupper efter funktionalitet. Krydsbetjent hydraulik gør det nemt at betjene frontmonterede redskaber.

Transmission

TM 3217

TM 3267

Mek. 8/8

Hydrostat, 3 grp.

Motortype

Iseki E3212

Iseki E3CD

Motorkraft

14 kW / 19,5 hk

18 kW / 25 hk

Gear, antal

8, fuldt synkroniseret

-

Gasautomatik Hastighed, km/t PTO bag, omdr./min. 2-trins igangsætning PTO midt, omdr./min.

Ja 1,5-22

0-23

540

540 (uafh.) 2.000

Frontlift/PTO, kat./omdr.

Kat. 0/540 (option)

Sikkerhedsbøjle/kabine

Sikkerhedsbøjle Lugsteinkabine (opt.)

19


Iseki TH

35,7

hk

Den smidige allround-traktor har 36 hk under motorhjelmen, og med en længde på 312 cm og en bredde på kun 128 cm med brede turfdæk er Iseki TH 4365 en ideel kompakttraktor til alle, der har brug for en driftssikker slider, der kan komme til de fleste steder.

Med hydrostatisk transmission med 3 grupper, 2-pedalsystem og gasautomatik klarer den alle opgaver - uanset om den skal rydde sne eller frem til dagens næste opgave med op til 32 km/t. Som standard har Iseki TH 2 stk. DV hydrauliske udtag, der forsynes af en kraftig pumpe. Det giver mulighed for at bruge krævende redskaber. Hvis traktoren udstyres med frontlift, dedikeres et 3. udtag til frontmonterede redskaber.

Komfortabel uanset vejret Iseki TH 4365 fås både med og uden kabine, men de fleste vælger at få den leveret med en OECD-godkendt Lugstein Luksuskabine med suverænt udsyn, store døre, luksussæde med varme og radio-cd afspiller. Den fås med enten aircon­ditioning eller klimaanlæg som tilvalg. 20


Sammensæt selv din TH Som de andre Iseki-modeller kan TH udrustes med det udstyr, du har brug for. Mange vælger et frontophæng med A-ramme, evt. med ekstra løftecylinder og mekanisk joystickbetjening. Det kan suppleres med mekanisk PTO (540 rpm) og ekstra olieudtag. De krævende kan også vælge et Nesbo frontmonteret redskabsophæng med en A-ramme og hydraulisk PTO med integreret tankanlæg, el-styret reversering, suge- og returfilter, oliestandsglas med temperaturmåler og en ydelse på hele 45 l/min.

TH 4365 Transmission Motortype

Iseki E3CG

Motorkraft

26,3 kW / 35,7 hk

Gasautomatik Hastighed, km/t PTO bag, omdr./min. 2-trins igangsætning PTO midt, omdr./min.

21

Hydrostat, 3 grp.

Ja 0-32 540/1.000 2.000

Frontlift/PTO, kat./omdr.

kat. 1/540 (option)

Sikkerhedsbøjle/kabine

Sikkerhedsbøjle Lugsteinkabine (opt.)


Iseki TLE 3400 Economy

39

hk

Hvis du primært har brug for 39 hk trækkraft, og en kompakttraktor alle kan køre, er Iseki TLE 3400 Economy det helt rigtige valg. Den er i al sin enkelthed en bundsolid mekanisk traktor med PTO, 26 l/min. arbejdshydraulik og en lift, der kan løfte op til 1.000 kg. Enkel er ikke synonym for primitiv! Iseki TLE 3400 Economy har for eksempel en hydrostat, der betjenes via en ergonomisk og skridsikker vippepedal, så skiftet mellem frem og bak er hurtig. Sikkerheden er også helt i top med ROPS-sikkerhedsbøjle, skridsikre trin og store håndtag til brug ved på- og afstigning osv. Selv kaffekoppen står sikkert i en integreret holder på højre skærm.

TLE 3400 Transmission

Hydrostat, 3 grp.

Motortype

Iseki E3CD, 3 cyl.

Motorkraft

27,9 kW / 39 hk

Brændstoftank, l

43

Hastighed, km/t

0-27

PTO bag, omdr./min. 2-trins igangsætning

540

Sikkerhedsbøjle/kabine

22

Sikkerhedsbøjle


Komfort i hverdagen Iseki TLE 3400 kan leveres med med en rummelig kabine, der har fine adgangsforhold, så det er nemt at komme på og af traktoren.

Enkel og intuitiv betjening 1 Valg af hastighedsområde 2 Håndgas 3 Vippepedal kørselsretning/hastighed 4 Stop ved at slippe pedal 5 Håndbremse 6 Parkeringsbremse 7 Justering af PTO 8 Kontrol PTO 9 Betjening af hydraulikventil(er)

aide

2

de d

5

3

4

6

che 9

le 1

Modèle présenté avec la commande monolevier pour chargeur frontal (en option)

la

Kvalitet til prisen

7

Iseki går ikke på kompromis med kvaliteten, selvom TLE-serien er produceret til at tage konkurrencen op med de helt billige konkurrenter. Selve traktorkroppen er fremstillet i støbejern, og den 3-cylindrede motor med turbo og væskekøling er fra Iseki´s egen motorfabrik.

8

7. Commande de la prise de force 8. Commande d'embrayage de la prise de force 9. Leviers de commande des distributeurs (1 en standard, 2ème en option)

23


Iseki TG

36,2 - 66

hk

Optimale arbejdsvilkår Iseki er en af markedets ledende producenter af kompakttraktorer og professionelle græsmaskiner. Det forpligter, og Iseki opdaterer og udvikler løbende deres produktprogram i tæt samarbejde med brugere over hele verden. Iseki TG Serie 6 fås med både PowerShift, hydrostatisk transmission og en model med dobbelt kobling, der i princippet giver samme køreegenskaber som en trinløs gear-transmission. Det er alle topmoderne traktorer med imponerende brugervenlighed, komfort og teknisk udrustning – alt sammen til stor glæde for den professionelle bruger med mange arbejdstimer på alle tider af året.

Iseki TG fås til alle behov Iseki kompakttraktorer kan tilpasses specifikke formål og/eller redskaber, så de bliver endnu mere effektive. Det kan f.eks. være et joystick med integreret elbetjening af frontlift, en frontlæsser eller ekstra hydraulikudrustning. 24


Lygter

Sikkerhed

Airconditioning

Lygterne og blinklys er placeret højt på kabinen, så medtrafikanterne tydeligt kan se traktoren, selvom den arbejder med redskaber.

Kompakttraktorer arbejder typisk i byer og boligområder, hvor pladsen er trang, og der færdes mange mennesker. Iseki Serie 6 sikrer optimalt overblik over nærområdet via de store panorama­vinduer. Også udsynet opad fra kabinen er godt, hvilket er en stor fordel, når der f.eks. arbejdes med frontlæsser.

Standard på alle modeller og dimensioneret, så chaufførerne har optimale forhold, uanset om solen skinner eller den bidende nordiske kulde raser udenfor i vintersæsonen.

Motor TG-modellerne med under 50 hk er stadigvæk udrustet med Isekis egne velrenommerede og driftssikre motorer, mens de 2 store modeller med 61 og 66 hk har en Shibaura-motor m. Common-Rail, turbolader og intercooler under motorhjelmen. Miljønormerne overholdes først og fremmest via en optimal forbrænding i motoren, men Iseki anvender EGR og DOC, inden udstødningsgasserne slippes fri. EGR står for Exhaust Gas Recirculation og DOC er forkortelsen for Diesel Oxidations Catalysator. Den nye teknologi betyder også, at der forekommer langt færre skadelige udstødningsgasser ved start end tidligere, hvilket dagligt vil glæde alle i nærområdet.

Lift Liften løfter mellem 970 og 1.400 kg alt efter model. Frontlift er ekstraudstyr.

PTO Alle modeller er som standard udrustet med PTO bagpå og under traktorerne. Front-PTO er ekstraudstyr.

Transmission Iseki TG Serie 6 fås med både PowerShift, hydrostatisk transmission og en model med DualClutch IQ-transmission, der i princippet giver samme køreegenskaber som en trinløs transmission.

Hydraulik til det hele Olieforsyningen til hydraulikudtag og transmission varierer mellem de forskellige modeller fra 31,3 til 47,8 l/min. Den store pumpe er Isekis svar på moderne redskabers stigende behov for olieforsyning, men den forøgede kapacitet betyder også, at oliens temperatur holdes nede i et område, hvor den ikke slides så hurtigt. Olietemperaturen holdes også nede af en stor oliekøler med op til 18% større kapacitet end tidligere modeller. Standardudrustningen omfatter 2 hydraulikudtag + et ekstra udtag forberedt for joystick-betjening af redskaber. 25


Iseki TG Ideelle arbejdsbetingelser for chaufføren Den personlige komfort er optimal. Store håndgreb ved dørene og brede døre gør det hurtigt, sikkert og bekvemt at komme ud og ind ad kabinen, og når man sidder i komfortsædet, sikrer en gennemtestet placering af dyserne perfekt ventilation og varmefordeling, ligesom en høj og bred kabine giver plads til alle chauffører. De mange muligheder for at opbevare manualer og madpakker og flere holdere til både flasker, termokande og kaffekop fuldender Isekis kabine som en bekvem arbejdsplads. Alle de vigtigste betjeningsknapper og indstillinger er samlet på højre side af chaufføren og integreret i afdækningen over skærmkassen. Samtidig er håndtag, pedaler osv. optimeret med fokus på ergonomi.

26


Dual Clutch – komfortabelt gearskift Kørekomfort er mere end en detalje for de chauffører, der skal køre mange timer dagligt. Iseki har udviklet en Dual Clutch-transmission, der giver samme glidende gearskift som et ægte automatgear. Det er en fornøjelse at køre med!

PowerShift er stadig en effektiv transmission Nogle foretrækker hydrostat, andre PowerShift. Valget afhænger af temperament, behov og budget. PowerShift-modellerne er billigere end modeller med hydrostat eller Dual Clutch. Samtidig er transmissionen meget energieffektiv, for motorens power overføres mekanisk, så der er intet energitab i oliemotorer osv. Det medfører også et lavere brændstofforbrug. Hvis der er mange forskellige chauffører med ingen eller meget lille erfaring i kørsel med parktraktorer, kan PowerShift også være en ideel løsning, for alle kan umiddelbart sætte sig op i traktoren og køre uden nogen form for uddannelse. Det giver chaufførerne overskud til at holde bedre øje med arbejdsområdet og redskaberne.

Airconditioning med stor kapacitet

Redskaber til alle formål

Iseki TG Serie 6 har en luksuriøs kabine og er som standard udstyret med airconditioning. Den har en enorm kapacitet, og giver chaufføren optimale forhold, uanset hvordan det nordiske klima opfører sig. Sommervarme eller bidende kulde gør ingen forskel og ved hyppige af- og påstigninger i dårligt vejr, er der heller ingen problemer med duggede ruder eller dårligt udsyn. Den fabriksmonterede airconditioning sikrer chaufføren en virkelig komfortabel arbejdsplads.

Græsklippere af enhver type, koste, snefræsere, V-plove osv. Iseki kan køre med stort set alle redskaber i den grønne sektor. Med PTO i front, midt og bag er alle muligheder åbne, og med 2 + 2DV hydraulikventiler og stor hydraulikkapacitet er der nærmest ingen begrænsninger. Spørg din lokale forhandler til råds og få de helt rigtige redskaber til dine individuelle behov.

Transmission

TG 6375

TG 6405

DualClutch IQ-transmission

HST

TG 6495

TG 6675

2-trins HST

DualClutch IQ

HST (2-trins)

Motortype

Iseki 3-cyl, 1,65 l

Iseki 3-cyl, 1,5 l turbo

Iseki 4-cyl, 2.2 l turbo

Shibaura 4-cyl, 2.2 l turbo,

Motorkraft

26,6 kW / 36,2 hk

28,7 kW / 39 hk

35,1 kW / 47,8 hk

48,5 kW / 66.0 hk

Gear, antal

8, dobbelt kobling

-

-

8 gear, dobbelt kobling

-

-

-

High - Low m. greb

-

Standard

High-Low hastighed Gear-gruppe, antal

3 trin

3 trin

Frem/bak, antal

F24/R24

F3/R3

F6/R6

F24/R24

F6/R6

Hastighed, km/t

Turf: 0,6-32,5

Turf: 0-30,7 Agri: 0-34,3

Turf: 0-30,9 Agri: 0-33,1

Turf: 0,7-33,9 Agri: 0,8-39,4

Turf: 0-30,9 Agri: 0-33,1

PTO bag, omdr./min. 2-trins igangsætning

540/750/1.000 Standard

540/750 Standard

540/750 Standard

540/750/1.000 Standard

540/750 Standard

PTO midt, omdr./min.

3 trin

3 trin

2.000

2.000

2.000

2.000

Frontlift/PTO, kat./omdr.

kat. 1/540 (option)

kat. 1/540 (option)

kat. 1/540 (option)

kat. 1/540 (option)

Hydraulikpumpe, l/min.

60,1

74,3

74,3

27

60,7

74,3


De fleste af vores kunder vælger leasing af den enkle grund, at det belaster driftslikviditeten mindst, og ydelserne skal betales i takt med, at maskinerne tjener penge. Alle forhandlere er online med vores finansieringsportal og kan hurtigt give svar på evt. udbetaling, månedlige ydelser og restbetaling. Oftest kan papirarbejdet klares samtidigt med, at du køber maskinen – nemmere bliver det ikke.

LIG

VIDITETSVEN K I L

LE

A SIN G

Maskiner skal købes lokalt – der hvor du får service Iseki importeres af HCP og sælges via uafhængige forhandlere i hele Norden. Det er en unik kombination, for når importen er samlet for et stort område, opnås så stor en volumen, at importøren kan have produkteksperter, service-backup og et betydeligt reservedels­lager klar til at servicere kunderne. De uafhængige lokale forhandlere sikrer derudover lokal nærhed og yder kunderne hurtig, kompetent service. Samlet set tilbyder vi Iseki´s kunder kompetent rådgivning samtidig med en optimal og tryg serviceløsning.

Alle oplysningerne om tekniske data er vejledende - spørg din forhandler om råd og vejledning vedr. udstyrsniveau og dækmontering. Ret til ændringer i tekniske specifikationer uden varsel forbeholdes. De anvendte fotos kan være modelfotos med ekstraudstyr. Forhandler

Varenr. BIS 001 Okt. 2018

Når du har valgt den helt rigtige maskine til dine behov, er det vigtigt at sikre en gunstig finansiering. HCP Finans tilbyder alle Iseki-kunder en konkurrence­dygtig finansieringspakke med mulighed for individuel tilpasning. Vi tilbyder både finansiel leasing og traditionel finansiering, så valget er dit.

www.business-reklamebureau.dk 4927

Likviditetsvenlig finansiering

Iseki-brochure  
Iseki-brochure