Page 10

HOLD LEDERE

OG TRÆNER

LIS RASMUSSEN holdleder, mænd 35 år og profylakseassistent ved Århus Tandlægehøjskole. Hun blev uddannet som bowlinginstruktør i 1983, og hun har siden fungeret som lærer og instruktør ved forbundets træneruddannelse. Lis har været træner for herrernes projektgrupper i vest siden 1988, hvor hun gik ind og blev fast holdleder og træner for landsholdet. Personligt er det blevet til lidt ldivisions bowling, som nu er opgivet til fordel for landsholdsarbejdet.

JOHN THOMASSEN holdleder, kvinder 48 år og selv tidligere landsholdsspiller med debut ved Verdensmesterskaberne i USA i 1971. Det blev til adskillige internationale opgaver i perioden frem til 1978. Det blev også til et par Danske Mesterskaber i 1972 og 77. I 1984 indgik han som fast holdleder og træner for damelandsholdet. Når ungdomslandsholdet kalder, er John også klar til her at bistå spillerne med sin store rutine.

LEO KLITTE træner Leo var landstræner i Dansk Bowling Forbund fra 1984 til 1986, hvor han rejste til Spanien for at overtage et lignende job for det spanske bowlingforbund. Frem til 1989 var han landstræner for det spanske landshold, samtidig med at han var sportsdirektør i en bowlinghal, Bowling Pedralbes, i Barcelona. Leo er 50 år, og i øjeblikket fungerer han som rådgiver for den danske landstræner. Efter VM bliver han i Singapore, hvor han skal deltage i et symposium sammen med verdens bedste bowling instruktører.

Profile for Bowleren

VM i Singapore - (1991)  

VM i Singapore - (1991)  

Profile for bowleren
Advertisement