1 minute read

Dubbla DM-finaler för tjejerna

Seger för F08. IBK Hallstas duktiga F08-innebandytjejer vann DM-finalen mot Rönnby F08. Tvillingarna Ekdahl såg till att det blev 1–0. Rönnby kvitterade i andra perioden. I powerplay kunde Moa Uppling, assisterad av Molly Pahlin, göra 2–1. Efter ett stolpskott av Linn Ekdahl kunde Elsa Eriksson göra 3–1 på returen. Linn blev också vald till Matchens lirare.

F09 tog en andra plats i distriktet i år. IBK Hallsta har fler fantastiska tjejer, några av dem spelar i F09 vilka också tog sig till årets DM-final. Där var Romfartuna för starka och vann med 2–0. Tjejerna stod emot bra under matchen och hade flera farliga lägen, men bollen ville inte in. Första målet kom 13 minuter in i första perioden, det andra nästan direkt i andra perioden.